2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Variešu pagastā kādās mājās no šķūnīša nozagti makšķerēšanas piederumi un benzīns 218 eiro vērtībā

Variešu pagastā kādās mājās no šķūnīša nozagti makšķerēšanas piederumi un benzīns 218 eiro vērtībā

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 18 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 15 administratīvo pārkāpumu lēmumi. Reģistrēts viens ceļu satiksmes negadījums bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. jūlijā Jēkabpilī, Raiņa ielā, vīrietis vadīja automašīnu „BMW 520”, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 1,32 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 24. jūlijā Jēkaba novada Kūku pagastā vīrietim, vadot automašīnu „Ford Galaxy” kļuva slikti ar veselību, kā rezultātā automašīna nobrauca no ceļa braucamās daļas. Policijā par notikušo ir noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrācijas protokols. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 25. jūlijā Jēkabpils novada Variešu pagastā no neaizslēgta šķūnīša un dārza lapenes nozagti 2 spiningi, bezinerces spole, fīderis ar spoli un auklu, 5 litri benzīna un plastmasas kanna. Nodarīts materiālais zaudējums 218 eiro vērtībā. Policija turpina skaidrot no tikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 109 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 84 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 47 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 administratīvā pārkāpuma procesi un 2 kriminālprocesi. Reģistrēti 18 ceļu satiksmes negadījumi, kur 4 gadījumos ir cietušas 7 personas.

Atstājiet komentāru