2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Jēkabpilī

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Jēkabpilī

Svētdien, 7. novembrī, Jēkabpilī, Varoņu ielā, ap pulksten 19.00 notika ceļu satiksmes negadījums, un negadījuma vietā gāja bojā 1960. gadā dzimusi sieviete. 

Valsts policija aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus, kuri var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 65202621 vai 110.

Kā ziņots, 7. novembrī Jēkabpilī, Varoņu ielā, ap pulksten 19.00 līdz šim nenoskaidrots automašīnas vadītājs uzbrauca 1960. gadā dzimušai sievietei, kura negadījuma vietā gāja bojā, un atstāja notikuma vietu, par notikušo neziņojot likumā noteiktā kārtībā. Negadījuma vietā tika konstatēts, ka gājēja bija tērpusies tumšas krāsas apģērbā un viņai nebija atstarotāju. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess. 

Policija atgādina, ka diennakts tumšajā laikā, ja ceļš nav pietiekami un vienmērīgi apgaismots, gājējs, kuram nav gaismu atstarojošas vestes vai apģērbā iestrādāts labi saskatāms gaismu atstarojošs elements, nav redzams! Lai izvairītos no nedrošām situācijām, Valsts policija aicina cilvēkus nepakļaut sevi riskam, rūpēties par savu drošību un valkāt atstarojošu vesti vai apģērbu ar labi redzamiem gaismu atstarojoša materiāla elementiem un lietot atstarotājus! Galvenais atcerēties, ka atstarotājs jālieto pareizi. Tas jāpiestiprina labi redzamā vietā tā, lai to var labi redzēt gan no priekšpuses, gan no mugurpuses.

Atstājiet komentāru