2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpilī, uzlaužot dzīvokļa durvis, zagļi nozog pārtiku un iztukšo krājkasīti, paņemot 200 eiro

Jēkabpilī, uzlaužot dzīvokļa durvis, zagļi nozog pārtiku un iztukšo krājkasīti, paņemot 200 eiro

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 20 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 8 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 4 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.

Kā liecina sākotnējā informācija, 16. augustā Jēkabpilī, uzlaužot dzīvokļa ārdurvis, iekļūts mājoklī, no kura nozagti pārtikas produkti un 200 eiro viena un divu eiro monētās. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Kā liecina sākotnējā informācija, 16. augustā Jēkabpils novada Krustpils pagastā tika nozagts motorzāģis „Stihl”, zāles pļāvējs ar savācējgrozu, trimmeris un malkas skaldāmā mašīna. Nodarīts materiālais zaudējums 1194 eiro vērtībā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 126 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā reģistrēti 47 administratīvie pārkāpumi, tai skaitā 25 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 2 kriminālprocesi un 4 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 12 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām. Reģistrēta viena zādzība no mājokļa un viena velosipēda zādzība.

Foto: Ilustratīvs attēls

Komentāri (0-2/2)

  • Essss
    17.08.2022 17:26
    baisi...
  • he
    17.08.2022 15:46
    un krājkasīte pie durvīm karājās uz nagliņas :DDD

Atstājiet komentāru