2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Par Ukrainas karoga zaimošanu Jēkabpilī vīrietis sodīts ar administratīvo sodu

Par Ukrainas karoga zaimošanu Jēkabpilī vīrietis sodīts ar administratīvo sodu

Valsts policija piemērojusi 250 eiro administratīvo sodu vīrietim, kurš augustā pie Jēkabpils novada Attīstības pārvaldes ēkas no stiprinājuma izrāva Ukrainas karogu un nometa to zemē, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē.

Sods piemērots pēc likuma normas par sabiedriskās kārtības traucēšanu, pārkāpjot vispārpieņemtās uzvedības normas un traucējot iestādes darbu.

Pārkāpums notika 7.augustā. Pēc tam pašvaldības darbinieki karogu novietoja atpakaļ, bet tajā pašā dienā vēlāk divi citi vīrieši karogu nozaga. Šajā lietā izmeklēšana noslēgusies un septembra beigās lieta nodota prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Komentāri (0-2/2)

  • Skolnieciņš
    13.11.2022 11:48
    Cik zemiskiem tirliņiem ir jābūt, lai šajā laikā zaimotu Ukrainas karogu!!!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
  • Skolnieciņš
    13.11.2022 11:47
    Krievi ir krievi. Savā valstī – Krievijā – krievi ir bezspēcīgāki par zīdaiņiem, viņi neko nespēj tur mainīt, taču krievi aktīvi iejaucas citu valstu dzīvē un mēģina tur ieviest savu kārtību. Tas ir nožēlojami.
    Un šie attēlos redzamie vīrieši, visticamāk, ir krievvalodīgie vai arī Kremļa TV zombiji. Ja viņiem tā derdz Ukrainas karogs, tad ko viņi dara Latvijā? Latvija ir Ukrainas sabiedrotā. Labāk šie vīri būtu braukuši uz Krieviju moģilizēties!!! Pasaule paliktu tīrāka. Bet tik vien Ukrainu žēl. Ukrainai ir jādod vairāk Himarsu.
    Ar cieņu pret Ukrainu, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)

Atstājiet komentāru