2024.gada 18. oktobris

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds

Salā un Biržos pieķer autovadītājus braucam dzērumā, Jēkabpilī ar skrejriteni avarē jauniete

Salā un Biržos pieķer autovadītājus braucam dzērumā, Jēkabpilī ar skrejriteni avarē jauniete

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautniece informē, ka Austrumzemgales iecirkņa policisti sākuši kriminālprocesu un divus administratīvā pārkāpuma procesus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

23. jūlijā īsi pēc pulksten 11.00 Jēkabpils novadā, Salas pagastā, pa autoceļu Aizkraukle – Jēkabpils kāds 1986. gadā dzimis vīrietis vadīja “Seat” markas automašīnu, būdams 2,07 promiles lielā alkohola reibumā, kā arī bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Par šo pārkāpumu Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.
 

22. jūlijā īsi pēc pulksten 19.00 Jēkabpilī kāda 2006. gadā dzimusi jauniete vadīja elektrisko skrejriteni un uzbrauca kādai 2002. gadā dzimušai jaunietei, kura fiziski cieta un tika nogādāta medicīnas iestādē. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.


22. jūlijā Jēkabpils novadā, Salas pagastā, Biržos kāds 1968. gadā dzimis vīrietis vadīja velosipēdu, būdams 1,33 promiles lielā alkohola reibumā. Par šo pārkāpumu uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Atstājiet komentāru