2024.gada 16. septembris

Asja, Asnate, Dāgs, Dārgs

Sadursmē ar autobusu uz Daugavpils šosejas pie Aizkraukles dzīvību zaudē auto vadītājs (PAPILDINĀTS)

Sadursmē ar autobusu uz Daugavpils šosejas pie Aizkraukles dzīvību zaudē auto vadītājs (PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar VUGD sniegto informāciju)

Ceturtdien sadursmē ar autobusu uz Daugavpils šosejas dzīvību zaudējis automašīnas vadītājs, liecina valsts policijas informācija.
 

Frontālā sadursme starp pasažieru autobusu un vieglo "Volvo" markas automašīnu notikusi pie Aizkraukles. Ceļu satiksmes negadījumā dzīvību zaudēja vieglās automašīnas vadītājs.


Savukārt autobusa pasažieriem, kam bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, tā sniegta notikuma vietā. Divi pasažieri nogādāti medicīnas iestādē.

Policijā tiek noskaidroti notikušā apstākļi. Avārijas dēļ uz šosejas tika bloķēta satiksme, taču tagad tā ir atjaunota.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informē, ka ceturtdien plkst. 09.18 VUGD saņēma izsaukumu uz Aizkraukles novada Aizkraukles pagastu, kur bija notikusi autobusa un vieglās automašīnas sadursme. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas atbrīvoja iespiestu cilvēku, kuram Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķi konstatēja nāvi. Pirms VUGD ierašanās no autobusa evakuējās 14 cilvēki. Notikuma vietā tika atvienotas akumulatoru klemmes, sakārtota ceļa braucamā daļa un plkst. 11.03 darbs ceļu satiksmes negadījumā noslēdzās.

Foto: sadursme.lv

Atstājiet komentāru