2024.gada 18. oktobris

Erlends, Rolanda, Rolands, Ronalds

Nozagts meža traktors posmā Dubulti - Aknīste uz Žagaru ceļa. Aicina atsaukties iespējamos aculieciniekus (FOTO)(PAPILDINĀTS)

(Papildināts ar policijas sniegto informāciju.)

Sociālajā vietnē Facebook tiek ziņots par traktora zādzību Jēkabpils novadā un lūgts sniegt informāciju par notikušo zādzību. Radio1.lv publicē šo ziņu un pievienojas īpašnieku aicinājumam, ziņot, ja ir informācija par nozagto spēkratu.

Lūk, Facebook publicētā ziņa: "Nozagts meža traktors ar piekabi posmā Dubulti - Aknīste uz Latvijas Valsts mežu Žagaru ceļa. Tratkors MTZ 82.1,  kabīne melna, motora pārsegs sarkans, riteņu spārni zili. Meža piekabe ar sarkanu iekrāvēju PATU. Zādzība notikusi iespējams 01.07.2023. Jebkura informācija var būt noderīga!  ATLĪDZĪBA GARANTĒTA. Ziņot Valsts policijai vai Normundam Draško mob. 28699066."

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Strautmane informē : "3. jūlijā Valsts policijā tika saņemta informācija, ka laika posmā no 16. jūnija līdz 3. jūlijam Jēkabpils novadā, Kalna pagastā no meža izstrādes vietas ir nozagts kādai firmai piederošais traktors kopā ar piekabi. Zādzības rezultātā radītie materiālie zaudējumi ir 25000 eiro. Par šo nodarījumu ir uzsākts kriminālprocess."

Foto: Traktora īpašnieka publicētie attēli

Atstājiet komentāru