2024.gada 28. aprīlis

Gundega, Terēze

Jēkabpilī atklās sieviešu klubu

Jēkabpilī atklās sieviešu klubu

Jēkabpils pilsētā gaidāms patīkams pārsteigums daiļā dzimuma pārstāvēm. Jaunā uzņēmēja Dace Kaļva, veikala „Lelle Krelle” īpašniece, pircējus sagaida ar svaigu zāļu tēju un modes žurnālu „Vogue”.

Šajā veikalā var iegūt mieru no ikdienas steigas, vienkārši apsēžoties un baudot neierasto interjeru, iegādājoties skaistumlietas, kuras ir sievišķīgas un krāsainas. Veikala īpašniece ir parūpējusies, par jauna sieviešu kluba dibināšanu.

 „Piedāvāšu dažādus pasākumus, piemēram, kopā doties baudīt mākslu – operu, baletu, teātra izrādes, koncertus. Rūpēties par savu veselību un aktīvu dzīvesveidu – velo pārbraucieni, nakts kino mežā, izbraucieni ar laivām un kajakiem, slēpošanā ar šašliku un karstvīnu, zvilnēšanu pie jūras. Ideju man ir ļoti, ļoti daudz, lai realizētu ideju par sieviešu klubu. Piekritēju ir daudz, ja visas gribētājas arī nāks, tad nezinu kā vienai tikt galā, bet mani tas tikai priecē, ka sievietes vēlās baudīt mirkli, nedaudz izraujoties no ikdienas rutīnas.” stāsta Dace Kaļva.

Jēkabpilī dzīvo aktīvi cilvēki, kuri dibina klubus un biedrības. Cilvēkiem apvienojoties, rodas jaunas idejas un brīvā laika pavadīšanas iespējas pilsētā. Darbojas ne tikai pilsētnieki, bet arī lauku cilvēki, izveidojot savas biedrības, piemēram, lauku sieviešu klubs „Dore” Atašienē.

Sieviešu klubam „Lelle Krelle” varēs sākt pieteikties no jūlija beigām, līdz augusta sākumam. Atklāšana būs augusta vidū. Grupu sanākšana būs reizi nedēļā. Ar astoņām sievietēm vienā grupiņā. Kopā grupu skaits – četras.

Plašāku informāciju var iegūt apmeklējot veikalu „Lelle Krelle”.

Komentāri (0-6/6)

  • Lelle Krelle
    02.07.2018 18:16
    Par sieviešu klubu pieteikšanās kārtību, dalības maksu un plānotajām izklaidēm sīkāku informāciju meklējam draugiem.lv/lellekrelle :)
  • !
    02.07.2018 18:16
    vnk super
  • Sofija
    02.07.2018 18:16
    Veikals ir Brīvības ielā pretī Luīzei :)))
  • K
    02.07.2018 18:16
    Brīvības ielā 193 pretī Luizei :)
  • Laila
    02.07.2018 18:16
    Kur tāds veikals atrodas? Neesmu par tādu dzirdējusi.
  • Benita
    02.07.2018 18:16
    Lai veicas kluba dibināšanā un ieceru īstenošanā!
    Laba vēlējumi no "LSK DORE".

Atstājiet komentāru