2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Jēkabpils mērs: Ar balsošanu vien EP deputātiem panākt vēlamo rezultātu varētu būt problemātiski

Jēkabpils mērs: Ar balsošanu vien EP deputātiem panākt vēlamo rezultātu varētu būt problemātiski

Ar fizisku balsojumu vien Latvijas Eiroparlamenta deputātiem panākt vēlamo rezultātu varētu būt problemātiski, pārliecināts Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs (Jēkabpils reģionālā partija).
 
 
"Arī Eiroparlamentā notiek kuluāru cīņas, pārliecināšana par atbalstu, tādēļ neizslēdzu iespēju, ka, aktīvi darbojoties - ejot, runājot, argumentējot, pārliecinot -, dažreiz varbūt arī iedzerot konjaku ar sarunu biedru, ja tas ļauj pārliecināt viņu un panākt vēlamo rezultātu, arī Latvijas deputāti varētu daudz izdarīt valsts labā," pārliecināts ir Salcevičs.
 
 
Jēkabpils mērs pieļauj, ka līdzšinējie Eiroparlamenta deputāti ir pielikuši savu roku, lai nākamajā plānošanas periodā Latvija finansiāli saņemtu tikpat daudz, cik iepriekšējā. Cits jautājums, kā šie līdzekļi tiks sadalīti pa nozarēm un reģioniem.
 
 
"Atklāti sakot, neesmu dzirdējis, ka kāds no iepriekšējiem Latvijas Eiroparlamenta deputātiem būtu īpaši skaļi darbojies, cīnoties par Latvijas interesēm. Domāju, ka jaunajiem deputātiem jābūt aktīviem, harismātiskiem un protošiem lielu programmu kontekstā uzrunāt un pārliecināt jautājumos, kas vitāli svarīgi Latvijai. Svarīgi, lai būtu vēlme ne tikai saņemt lielu algu un pensiju, bet arī vēlme darboties valsts interešu aizstāvībā," norāda Salcevičs.
 
 
Pēc Jēkabpils mēra domām, lielākā uzmanība Eiroparlamenta deputātiem būtu jāpievērš jautājumiem, kas saistīti ražošanas veicināšanu Latvijā un konkurētspēju.

Atstājiet komentāru