2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Brīvības ielā slēgta viena josla posmā no Dambja līdz Vienības ielai (FOTO)

Brīvības ielā slēgta viena josla posmā no Dambja līdz Vienības ielai (FOTO)

Vakar tika saņemta un publicēta informācija, ka uz desmit dienām būs slēgts Brīvības ielas posms no Dambja līdz Vienības ielai.
 
 
Šī informācija un klāt pievienotā shēma vairākos portāla Radio1.lv lasītājos un autobraucējos izraisīja neizpratni un vairāki jēkabpilieši uzdeva jautājumu, kurš tad īsti ielas posms ir slēgts, jo Brīvības iela minētajā posmā tomēr ir daļēji izbraucama, savukārt shēmā norādītā būvdarbu zona ir sabiedrisko ēku apbūves vieta.
 
 
Lai noskaidrotu situāciju portāls Radio1.lv devās uz minēto ielas posmu. Dabā noskaidrojām, ka ir slēgts nevis Brīvības ielas posms, bet gan labā josla virzienā no pilsētas centra uz Vienības ielu. Savukārt kreisā josla ir pieejama transporta kustībai. Autovadītāji braucot no pilsētas centra var nogriezties Lutera ielā, lai tālāk pa Pormala ielu izbrauktu uz Brīvības ielu, vai arī griezties Dambja ielā pa kreisi un tālāk doties pa Kļavu ielu Bebru ielas virzienā.
 
 
Slēgto Brīvības ielas joslu atļauts izmantot sabiedriskajam transportam.
 
 
Radio1.lv Brīvības un Dambja ielas krustojumā novēroja, ka satiksme ir samērā intensīva. Secinājām, ka pagaidām tikai retais autovadītājs izmanto iespēju apbraukt slēgto joslu, izmantojot Lutera ielu. Vairākums izvēlējās nogriezties pa kreisi Dambja ielā. Iespējams, tas tamdēļ, ka pagaidām visiem vēl nav informācijas, ka slēgta Brīvības ielas viena josla posmā no Dambja līdz Vienības ielai.
 
 
Jau ziņots, ka satiksmes ierobežojumi noteikti līdz 20.jūnijam.
 
 
Fotomirkļi no Brīvības un Dambja ielas krustojuma un Brīvības ielas posma, kur ierobežota satiksme
 
brivibas
 
brivibas1
 
brivibas3
 
brivibas2
 
brivibas4
 
brivibas5
 
brivibas6
 
brivibas7
 
brivibas8
 
brivibas9
 
brivibas10


Atstājiet komentāru