2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Šajā pavasarī no Jēkabpils puķu dobēm ir izzagti 250 puķu stādi

Šajā pavasarī no Jēkabpils puķu dobēm ir izzagti 250 puķu stādi

Šajā pavasarī Jēkabpilī no puķu dobēm Brīvības, Rīgas un Palejas ielā, kā arī dobē pie uzraksta "Jēkabpils" ir izzagti divi simti piecdesmit stādi. Jēkabpils domes ainavu tehniķe Mārīte Breimane aicina jēkabpiliešus būt saudzīgiem un priecāties par puķu dobēm bez ziedu līdzi nešanas.
 
 
Arī šogad Jēkabpilī vairākās vietās izvietotas astoņas ziedu piramīdas un ierīkotas puķu dobes. Mārīte Breimane portālu Radio1.lv informēja, ka šogad tās izvietotas Vecpilsētas laukumā, Brīvības ielā , Jaunajā ielā 31c, Plosta - Brīvības ielas skvērā, Rīgas ielā un Palejas ielā.
 
 
Mārīte Breimane stāsta, ka līgums ar SIA"Sedumi" noslēgts 2014.gada 1.aprīlī par viengadīgo puķu stādu piegādi Jēkabpils pilsētas centrālajām puķu dobēm 2014.gada pavasara un vasaras periodam. Kopējā līguma summa sastāda 12 000 Euro. No tiem 4580,72 Euro ir iztērēti pavasara puķēm, bet 7419,28 Euro tiks tērēti vasaras puķēm. Cenā ir iekļauta puķu stādu piegāde un iestādīšana puķu dobēs un vāzēs, astoņu puķu piramīdu sastādīšana un izvietošana norādītajās vietās.
 
 
Mārīte Breimane piebilst, ka pavasara augu nomaiņa dobēs plānota līdz 25.jūnijam, bet ņemot vērā mainīgos laika apstākļus un svārstīgo ārgaisa temperatūru iespējamas izmaiņas grafikos.
 
 Foto: Māra Grīnberga

Komentāri (0-1/1)

  • !
    02.07.2018 18:16
    Stulbums!

    Jā;iek vairāk kameru

Atstājiet komentāru