2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Tirdzniecības centrā  ''Sala'' nostrādā signalizācija (PAPILDINĀTA)

Tirdzniecības centrā ''Sala'' nostrādā signalizācija (PAPILDINĀTA)

(Pievienota piektā rindkopa)
 
9. septembrī, pusdienlaikā, t/c ''Sala'' noskanēja trausmes signāls, ziņu portālu Radio1.lv informē aculieciniece. Apmeklētāji un darbinieki tika aicināti evakuēties.

Notikuma lieciniece atradās kafejnīcā ''Ceļavējš'', ieturot pusdienas, kad atskanēja trauksmes sirēnas. Veikala skaļruņos trijās valodās tika paziņots, ka ēka ir jāpamet.

Taču viņa ievēroja, ka cilvēki uz izejas pusi virzijās gausi, un veikala pārdevēji gan devušies ārdurvju virzienbā. Arī aculieciniece neatstājusi kafejnīcu, jo situācija nešķitusi pārāk draudīga.

Turpmākajā laikā, ko viņa pavadīja tirdzniecības centrā, ugunsdzēsēji neieradās. Tāpat nekas neliecināja par briesmām.
 
Savukārt t/c "Sala" veikala "Mego vadītāja, sazinoties ar portālu Radio1.lv sacīja, ka atskanot trauksmes sirēnām visi pricēji tika aicināti atstāt veikala telpas un doties uz izeju, arī pārdevējas devušās uz izeju un atradušās ārpus veikala līdz tika noskaidrots trauksmes sirēnu iemesls. Viņa piebilda, ka veikalā izplatījušies kodīgi dūmi.
 
Tirdzniecības centra ''Sala'' vadītājs Ingus Liseckis apstiprina informāciju, ka signalizācija ieslēdzās. Viņš skaidro, ka pie vienas no sānu ieejas durvīm bija aizdegusies miskaste. Telpās iekļuvušie dūmi iedarbināja signālu. Arī viņš pats sajuta dūmu smaku ēkas telpās. Liseckis domā, ka tā varētu būt ļaunprātīga dedzināšana. Viņam šķiet, ka liesmas bija pārāk lielas degšanai, ko varētu izraisīt izsmēķis, turklāt, degt sācis miskastes apakšā.
 

Komentāri (0-1/1)

  • Puma
    02.07.2018 18:20
    Man strādā pazīstama šajā t/c un zinu ka viņa stāstija ka pagaišo nedēļu 2 reizes jau skanēja signalizācija..Ka lai neatkārtojas Zolitude..a cilvēki ar,dzird ka jājiet lauka,tak nē sež apkārt skatās..

Atstājiet komentāru