2024.gada 12. maijs

Ina, Ināra, Inārs, Valija

„Atvadas vasarai” Vietalvas pagastā

„Atvadas vasarai” Vietalvas pagastā

„Atvadas vasarai" – ar šādu nosaukumu 24. augustā Vietalvas pagastā notika sporta spēles.

Sportot gribētājiem tika piedāvātas komandu disciplīnas - volejbols, dvieļu bols, jautrības stafete, virves vilkšana. Katrs dalībnieks, līdzjutējs vai skatītājs varēja izmēģināt savus spēkus arī individuālajās disciplīnās.
Iedzīvotāju aktivitāte bija liela. Tika pieteiktas septiņas komandas- „Jautrīši", „Brūklenes", „Rogaļevs", „Kargo", „Apšu bekas", Burkāni" un viesu komanda „Irši". Komandu uzdevums bija piedalīties visās komandu disciplīnās un gūt rezultātus.
Sporta spēles atklāja kultūras darba vadītāja Agita Lindenberga. Galvenais tiesnesis Ralfs Lazdiņš visiem klātesošiem novēlēja jauku dienu un labus rezultātus. Galvenā tiesneša vietnieks Jānis Igo Niedzviedzis novēlot aktīvi sportot aicināja izstaipīt muskuļus, lai nākamā dienā pēc sporta spēlēm būtu vieglāk.

Sporta spēļu moto ir: „Lai uzvar draudzība", tāpēc visi, gan dalībnieki, gan līdzjutēji, gan skatītāji devās draudzības skrējienā ap sporta laukumu un tad jau sporta spēles varēja sākties. Jāsaka paldies tiesnešu palīgiem Marikai un Ligijai Pavlovičām. Visas dienas garumā meitenes atzīmēja un pierakstīja dalībniekus un rezultātus.
Individuālajās disciplīnās labus rezultātus sasniedza: Raivis Keitāns, Kārlis Beikerts, Dainis Jansons, Andis Freidenfelds, Iveta Rutkovska, Mārtiņš Sokolovskis, Jānis Knēģeris, Raivis Priede, Romāns Daļida, Rolands Vjaters, Ineta Brašus, Iveta Rutkovska, Līga Riekstiņa, Austris Vinte, Māris Briežkalns, Dace Daļida. Bērniem labākie rezultāti individuālajās disciplīnās: Emīlam Skābarniekam, Edgaram Smirnovam, Mikum Briežkalnam, Rinaldam Paļčevskim, Rihardam Balodim, Gabrielam Teltikam, Aleksandram Orlovam, Evelīnai Skābarniecei, Elīnai Skābarniecei, Kristīnei Lindenbergai, Mikum Kvēpam, Kristeram Daļidam.
Vissīvākās cīņas komandām notika volejbolā un virves vilkšanā.
Rezultātā trešo vietu ieguva komanda „Apšu bekas", otro vietu „Brūklenes" un pirmo vietu „Irši". Tomēr, ar ceļojošo kausu uzvarētāji varēja tikai nofotografēties, jo tam ir jāpaliek Vietalvas pagastā.
 
Paldies gribam teikt Margitai Krūzei no uzņēmuma „Florensis", kas visas dienas garuma piedāvāja bērniem aktīvi darboties uz batuta.
Paldies, Andrejam Orlovam, kurs nodrošināja iespēju bērniem un citiem interesentiem iemācīties šaut mērķī ar pneimatisko šauteni.
Paldies, medmāsiņai Maijai Kalniņai, kura ar mums kopā pavadīja visu šo jauko dienu.
 
Paldies, Pagasta vadītājai Ritai Zaharānei un Daigai Melbārdei par sakopto laukumu un rūpēm par mūsu drošību un kartību.
Paldies, visiem, kuri atbalstīja un aktīvi līdzdarbojās Vietalvas pagasta vasaras sporta spēlēs. Tiekamies nākamgad!
 
Agita Lindenberga, Vietalvas pagasta kultūras darba organizatore
 
 

Atstājiet komentāru