2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Kādu cenu par litru benzīna jūs būtu gatavs maksāt un, kāda ir robeža, kad degvielas cenas dēļ jūs atteiktos no braukšanas ar auto?

Kādu cenu par litru benzīna jūs būtu gatavs maksāt un, kāda ir robeža, kad degvielas cenas dēļ jūs atteiktos no braukšanas ar auto?

 MaijaMaija no Sēlpils: - Man nav izvēles, esmu spiesta pirkt degvielu, jo nevaru iztikt bez sava auto. Dzīvoju laukos, darbs pilsētā. Domāju, ka 1,10 ls litrā priekš manīm ir benzīna cenas griesti, ja cenu vēl paaugstinās, tad automašīnu pārkārtošu darbināmu ar gāzes dzinēju. Izbraukāt uz darbu ar autobusu vai divriteni es nevaru.

 

 

MaksimsMaksims no Norvēģijas: - Es par litru degvielas maksāju 2 eiro (apmēram 1,40 ls) un mani šī cena apmierina. Latvijā cenas griesti varētu būt 90 santīmi patr litru degvielas, dārgāk cilvēkiem ir grūti samaksāt.

 

 

 

ugisUģis no Kalna pagasta: - Jau tagad ir pārāk dārgi un jādomā vai braukt ar savu auto vai izmantot autobusu. Ja cenas degvielai vēl paaugstinās, būs jāatsakās no braukšanas ar savu auto.

 

 

K2107760Viktors no Gārsenes: - Normāli būtu 80 santīmi par litru benzīna, tagad maksa ir pārāk augsta. Tomēr esmu spiests braukt, jo jākārto dažādas darīšanas pilsētā. Ja vēl cels cenas degvielai, nekas cits neatliks kā braukt uz Krieviju un pirkt lētu degvielu savām vajadzībām.

 

 

evitaEvita no Jēkabpils: - Ne vairāk par 1,80 ls litrā. Ja cena par litru benzīna paaugstināsies virs šīs summas, tad pārkārtošu auto darbināmu ar gāzes dzinēju. Patlaban es varu atļauties pirkt dārgu degvielu, jo izmantoju degvielas piedevas MPG, kas dod 20% degvielas ekonomiju.

Atstājiet komentāru