2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Vai esat kāda pašdarbības kolektīva dalībnieks?

Vai esat kāda pašdarbības kolektīva dalībnieks?

sandraSandra no Rubenes:

- Es pati vadu trīs pašdarbības kolektīvus: bērnu vokālo ansambli "Puķuzirņi" un divus pieaugušo vokālos ansambļus " Āre" un "Kantilēna". Mana mamma strādāja kultūras namā un es dziedāju dažādos ansambļos un koros, kopš sevi atceros.

 

andrisAndris no Jēkabpils:

- Nepiedalos nevienā. Man nav laika pašdarbībai, ir tik daudz citu lietu, kas darāmas. Man arī nekad prātā nav ienācis, ka es varētu darboties kādā no pašdarbības kolektīviem.

 

andris1Andris no Jēkabpils:

- Mācoties Jēkabpils 3.vidusskolā dziedāju zēnu korī. Patlaban gan neesmu iesaistījies nevienā kolektīvā. Labprāt to gribētu, taču man nav ne jausmas, kur pieteikties dalībai kādā korī vai ansamblī.

 

valijaValija no Jēkabpils:

- Nepiedalos nevienā no pašdarbības kolektīviem. Arī jaunībā nepiedalījos. Man vienmēr tuvāks ir bijis sports un es nodarbojos ar vieglatlētiku. Taču man patīk skatīties kā uzstājas dziedātāji un dejotāji, patīk skaistie tautas tērpi. Mana mazmeita gan dejo tautas deju kolektīvā.

iraidaIraīda no Rites:

- Šobrīd nē, bet jaunībā Rites pagastā spēlēju teātri. Es labprāt piedalītos kādā no pašdarbības kolektīviem, piemēram, senioru deju ansamblī, bet nav jau kur, nekas tāds uz vietas netiek piedāvāts.

 

Sandra Mikanovska

Foto: Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru