2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Vai zirga gaļas skandāls ir ietekmējis jūsu iepirkšanās paradumus?

Vai zirga gaļas skandāls ir ietekmējis jūsu iepirkšanās paradumus?

Eiropā un tajā skaitā Latvijā joprojām vēl nav beidzies tā dēvētais zirga gaļas skandāls, vairāku uzņēmumu produkcija ir izņemta no veikaliem, Pārtikas un veterinārais dienests pārmet pircēju maldināšanu, nenorādot, ka gaļas produktos ir zirga gaļa. Jēkabpilieši lielākoties zirga gaļas skandālam nav pievērsuši sevišķu uzmanību.

 

vizmaVizma:

 

Es pēc izskata jau jūtu, kurš produkts ir lietojams, kurš nav. Man pret zirga gaļu nav iebildumu, es uzturā esmu lietojusi arī govs gaļu, atrodoties Astrahaņā, tikai govs gaļa ir ļoti sīksta un cieta un nav laba veselībai, bet, tākā padomju laikos studentiem “švaki” deva ēst, tad nācās ēst arī govs gaļu. Zirga gaļas skandālam neesmu pievērsusi sevišķu uzman;ibu, bet, ja kāds uzaicinātu uz restorānu, steiku noteikti pagaršotu.

 

 

 

danaDana:

 

 

Es vispār maz pērku gaļu un ja pērku, tad aizeju uz “Gaļas namu”, kur ir redzams, ka gaļa ir svaiga. Man vienai daudz gaļas nevajag. Es par tādu zirga gaļas skandālu nemaz nedomāju, mums ir pašiem savas problēmas.

 

 

 

 

marijaMarija:

 

Agrāk es daudz neskatījos, kādu gaļu pērku, tagad gan to daru. Bet zirga gaļu taču var ēst, es domāju. Dažās valstīs to gaļu ēd, mēs arī varam. Vistīrākā gaļa, man liekas, tāpēc, ka zirgs nedzer no netīra spaiņa, bet gotiņa dzer.

 

 

 

 

 

gunarsGunārs:

 

Man pret zirga gaļu nav iebildumu, es vienmēr esmu ;ēdis desu un ēdīšu, vienkārši cena atšķiras, tas arī viss.

 

 

 

 

 

 

tatjanaTatjana:

 

 

Zirga gaļas skandāls mani nav ietekmējis, man ir vienalga. Es vispār maz lietoju uzturā gaļu. Ja kādreiz pērku, tad pārsvarā vistas gaļu dažreiz arī teļa gaļu, labprāt ēdu zivis.

 

 

 

 

 

Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru