2024.gada 1. maijs

Ziedonis

Vai jūs priecājaties par pēkšņi atnākušo ziemu un kas jums vislabāk patīk ziemā?

Vai jūs priecājaties par pēkšņi atnākušo ziemu un kas jums vislabāk patīk ziemā?

Tikko nopriecājāmies par pavasari, kad sākās cīruļputeņi un Jēkabpili ietina balta sniega sega, kas pilnībā vēl nav pazudusi arī šobrīd. Tāpēc jautājām jēkabpilie;siem, kā viņus ietekmējusi negaidītā ziema pavasara viducī.

Edgars: Par ziemu nepriecājos, jo bija jau pierasts pie saulainā un siltā laika. Bet ziemā man visvairāk patīk slidot.

lauris1

Lauris:

Nepriecājos, tāpēc ka man nepatīk tāds slapjš un auksts laiks. Labāk jau, kad pavasaris bija, tad vismaz varēja tā normāli iziet ārā, izkaldiēties. “Istā ziemā vismaz var paslidināties, bet vispār man ziema nepatīk, ir auksts. Man vislabāk patīk vasara – nav uz skolu jāiet, var iet peldēties.

 

galina1

Gaļina:

Nepatīk, ka atkal ir ziema. Es šeit braucu atpūsties. Pavasaris gan šogad pārsteidza. Es strādāju Anglijā un tur šogad arī bija ļoti nejauks laiks. Tiklīdz atbraucu uz šejieni, te arī sākās aukstums un sniegs.

 

pavels1

Pāvels:

Man patiesībā ir vienalga, viss ir normāli. Ziemā man vislabāk patīk, ja ir mērens sals līdz mīnus 20 grādiem, man nepatīk ne karstums, ne liels sals.

 

 

natalija1

Natālija:

Man ir sava māja un ir ļoti grūti, jo ir daudz darba ar to sniegu. Lāpsta jau bija nolikta, tagad vajadzēja atkal kāpt uz bēniņiem to sameklēt. Man patīk tāda ziema, kad ir maz sniega, jo ar veselību arī vairs nav tik labi kā agrāk.

 

Sandra Mikanovska, Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru