2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kādu firmu saldumus jūs parasti pērkat veiaklā un vai mājās cepat ko saldu?

Kādu firmu saldumus jūs parasti pērkat veiaklā un vai mājās cepat ko saldu?

Noskaidrots 10 labāko uzņēmumu TOP 10 par firmām, kurām ir vislabākā reputācija un pirmo vietu tajā ieņem saldumu ražotājs "Laima'. Radio1 jautāja cilvēkiem, kādu firmu saldumus viņi izvēlas vislabprātāk.

anna1

Anna:

Saldumi? Es tos reti pērku. Parasti pērku ukraiņu konfektes ar pildījumu nevis karamelītes, jo “Laimas” konfektes vairs nav tādas, kādas bija kādreiz. Mājās arī šo to uzcepu – saldu gan mazāk, parasti speķa pīrādziņus cepu, kūkas cepu ar tādu krēmu “Šarlote”, kāds bija padomju laikos.

 

 

dace

Dace:

Parasti izvēlos no konfektēm “Laimu”, no cepumiem “Adugu”, “Staburadzes” saldumus – vietējos ražojumus. Mūsu konfektes tiešām ir garšīgākas. Arī cepumus izvēlos tos, ko ražojuši mūsu kaimiņi. Aŗzemju saldumus vispār nepērku, jo nevar zināt, ko viņi tur iekšā salikuši.

 

 

ruta

Ruta:

Es pērku “Laimas” konfektes un “Siguldas maiznīcas” cepumiņus. Tie ir ļoti garšīgi. Mājās gan neko saldu parasti necepu, jo visu var nopirkt veikalā. Ilgi jācep, un cik tur tās ēšanas? Veikalā ir visādi gardumi. Nav vairs tie laiki kā toreiz, kad mēs augām. Tad gan paši cepām.

 

 

rudite

Rudīte:

Katrā ziņā izvēlos mūsu ražotāju saldumus, tā ir pierasts, jo no svešiem jau nevar zināt, vai viņu ražotais garšos. Mūsējie jau visi ir zināmi. Mājās paretam arī kaut ko uzcepu – kādu ruleti, maizītes, piemēram, ar rabarberiem vai biezpienu.

 

 

biruta

Biruta:

Es gan labāk dodu priekšroku rozīnēm, aprikozēm, pērku kaut ko no augļiem, no riekstiem. Ja pērku šokolādes, tad tumšās – pārsvarā “Laimas” šokolādes, jo tā ir mūsu firma, ir kaut kā tā iegājies. Ja kaut ko cepu saldu, tad no rabarberiem - šajā laikā.

 

 

Sandra Mikanovska, Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru