Kāda maize jums vislabāk garšo – rupjmaize, baltmaize vai saldskābā?
Andris: Man vislabāk garšo “Klēts” rupjmaize. To arī parasti pērku un ikdienā lietoju.
Liene: Man garšo pašas ceptā saldskābā maize. Cepu pēc omītes receptes, mīklu mīcu ar rokām un cepu malkas maizes krāsnī, ko man uzdāvināja māsa. Kopš ēdam mājās ceptu maizi, veikalos to vaikrs nepērkam.
Rudīte: Man vislabāk garšo baltmaize. To arī pērku sev un ģimenei, jo mums visiem garšo baltmaize. Esmu iecīnījusi “Hanzas” un “Vecās maiznīcas” maizi.
Māra: Es vislabprātāk pērku “Donas” rudzu maizi un tā arī vislabāk garšo. Tieši “Donas” rudzu maize un saldskābmaize. Man patīk arī “Melderu” maize, tur ir pievienotas saulespuķu sēkliņas. Mēs ģimenē vislabprātāk pērkam “Donas” maizi, jo tā ir garšīga un savējie ir jāatbalsta.
Zenta: Tikai rupjmaize. Esmu rupjmaizes cienītāja. Man garšo “Lāču” maize, “Donas” maizīte. Savukārt mazmeitiņa mīl baltmaizi, bet dēls un vedekla tāpat kā es – rupjmaizi.