2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Ko būtu mainījusi lielāka balsstiesīgo aktivitāte 12. Saeimas vēlēšanās?

Ko būtu mainījusi lielāka balsstiesīgo aktivitāte 12. Saeimas vēlēšanās?

Aiga Aiga: Neejot balsot tika ievēlēts vairāk krievu. Domāju, ja cilvēki būtu piedalījušies, rezultāts būtu līdzvērtīgāks ar latviskām partijām. Iespējams, ka cilvēku politiskā aktivitāte varētu mainīt valsti.

 

  

 

Luba Ļuba: Es neesmu pilsone, bet domāju, ka cilvēkiem vajadzēja būt aktīvākiem. Vajadzīgas pārmaiņas. Latvija ir ļoti skaista valsts, šī zeme un cilvēki ir mūsu bagātība. Deputāti ir mūsu kalpi, un viņiem ir jāstrādā mums nevis otrādāk.

 

 

 

Aivars Aivars: Es šaubos vai kaut kas būtu mainījies. Tāpēc, ka deputātiem jau zināms kā sadalīs vietas. Tā bijis vienmēr.

 

 

 

 

Izidors Izidors: Vēlētājam nav nozīmes. Viņi nerēķinās ar vēlētāju, sola, bet nerīkojas. Solītais makā nekrīt! Tādēļ kāda jēga mums politiķiem ticēt un vēlēt? Turklāt, izlasot sarakstus, nav skaidrs kā kandidāts nokļūst šajā partijā un vai ir speciālists.

 

 

 

Ina Ina: Viņi izvēlētos savu nākotni. Noteikti vēlēšanu rezultāti būtu savādāki. Būtu vairāk balsu atdots latviskajām politiskajām partijām un mazāk ‘’Saskaņas Centram’’. Katram ir pienākums balsot, jo viss ir atkarīgs no mums pašiem. 

Atstājiet komentāru