2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jūsuprāt, kādā stāvoklī ir Jēkabpils mikrorajonu ielas un trotuāri?

Jūsuprāt, kādā stāvoklī ir Jēkabpils mikrorajonu ielas un trotuāri?

Andris Andris: Bēdīgs stāvoklis. Bebru mikrorajonā bedre pie bedres. Pilsētai jābūt skaistai, tāpēc būtu jādomā par remontu.

 

 

 

 

 

 

Aina Aina: Sevišķi teicami nav. Varētu būt labāk. Vienā otrā vietā trotuāri izskatās diezgan bēdīgi. Braucamās daļas pilsētā vienmēr sakārto, bet ejamās gribētos, lai būtu labākās. Grūti pārvietoties sevišķi, ja uzlīst. Jālaipo pa peļķēm.

 

 

 

 

 

 

Marita Marita: Kaut kas vietām tiek darīts, citur – nemaz. Mums Nameja dzīvojamā rajonā ir bedre pie bedres. Kad līst lietus, pāriet nevar, jādomā kā apiet peļķes. Savukārt citur pilsētā ir vietas, kas ļoti skaisti sakārtotas, piemēram, abi jaunie apļi. Tomēr ir vietas, kur vēl jāpiestrādā.

 

 

 

 

 

 

Emilija Emīlija: Ietves ir ļoti sliktā stāvoklī. Citās ielās bīstami pārvietoties. Kad braucu uz laukiem ar riteni Brodos, tur ir bedre uz bedres mazajās ieliņās, īpaši Jaunajā ielā. Nav pat apgaismojuma! Neesmu apmierināta. Remonts ir nepieciešams tūlīt!

 

 

 

 

 

 

Veronika Veronika: Principā man kopā ar bērnu staigāt grūti. Dzīvoju Lauktehnikā. Ja gribu iet gar Bebru rajonu, tad nav viegli pārvietoties. Gribētu, lai ātrāk visu sakārto jo ātrāk jo labāk. Es jau ar pirmo bērnu pirms pieciem gadiem staigāju un nomocījos, it īpaši Kena parkā. Bet laikam tas notiks tikai tad, kad izaugs otrs bērns. Taču tāpat ir labi, jo pilsētā šis tas tiek darīts.

 

Komentāri (0-1/1)

  • Arturs
    02.07.2018 18:20
    Celtniekos mikro rajonā tik jaukā stāvoklī ka prieks tik nezini ka paiet naudas nau pasvaldibai sudiem ir nauda

Atstājiet komentāru