2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Pie kuras no Jēkabpils ūdens tilpēm jūs vislabprātāk atpūstos?

Pie kuras no Jēkabpils ūdens tilpēm jūs vislabprātāk atpūstos?

Lena

Ļena: Man vislabāk patīk Daugavas krastos, jo īpaši Krustpils saliņā. Tur es labprāt atpūstos kopā ar bērniem vai draugiem. Saliņa ir labiekārtota sakopta. Taču es vēlētos, lai tiktu sakopta arī Daugavmala, lai tur izveidotu nelielu peldvietu, kur varētu bez problēmām piekļūt ūdenim peldēties un sauļoties.

 

anna

Anna: Pie Radžu ūdenskrātuves. Vasarā biju atpūsties un ievēroju, ka ne viss tur ir sakopts. Tur ir labiekārtota pludmale, taču pārējais krasts nav sakops. Tur vajadzētu plašākā teritorijā zāli izpļaut un krūmus krastmalā izgriezt, lai ir vairāk vietas, kur atpūsties.

 

Janis

Jānis: Pie Daugavas. Jēkabpilī ir skaists Daugavas krasts, labiekārtots. Manuprat, vēl varētu izveidot laivu piestātni un laivu nomu. Es neesmu jēkabpilietis, esmu no Sēlijas. Mums Daugavas krastā izveidota jauka atpūtas vieta Zvejnieklīcis, taču tur vēl pietrūkst labiekārtotas peldvietas.

 

alla

Alla: Tikai nesen dzīvoju Jēkabpilī. Pagaidām esmu iepazinusies tikai ar Daugavas krastu. Tur jau ir daudz darīts, bet tā ir neliela daļa. Daugavas krastu vajadzētu vēl vairāk sakopt, lai tas ir skaits visā pilsētas teritorijā. Žel, ka Daugava aug ciet. Esmu no Dignājas, un arī tur ir līdzīgi, žēl, ka Daugava paliek šaura. Vajadzētu tīrīt upes gultni.

 

Laima

Laima: Noteikti pie Radžu ūdenskrātuves. Tur ir visskaistāk, jo īpaši tagad rudenī, kad kokos lapas krāsojas. Man pie Radžu ūdenskrātuves patīk visos gadalaikos. Patīk gan pastaigāties, gan sauļoties, gan slidot. Pie Radžu ūdenskrātuves ir arī bērniem kur spēlēties. Tur viss ir jauki labiekārtots, patīkama vieta.

Atstājiet komentāru