2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Ko jūs ieteiktu konkursam “Labākais tirgotājs”?

Ko jūs ieteiktu konkursam “Labākais tirgotājs”?

 Arijs

Ārijs: Man patīk “Maxima” Krustpils pusē, tur kasē strādāja jauka kasiere Elīna, tagad laikam ir dekrēta atvaļinājumā. Viņa bija dikti laipna, bija patīkami iepirkties.

 

Laima

Laima: Es ieteiktu “Mego”, tur ļoti draudzīga attieksme pret cilvēkiem. Patīk, ka veikals strādā līdz vienpadsmitiem vakarā, braucot no darba vēl var paspēt iepirkties.

 

ievina

Ieviņa: Manuprāt, Jēkabpilī visos veikalos ir laipna apkalpošana. Visbiežāk eju uz “Betu”, kas atrodas netālu no Vecpilsētas laukuma un “Drogām”. Es ieteiktu šos veikalus.

 

Dagnija

Dagnija: Es būšu nepopulāra, jo ieteiktu lielveikalu “Maxima”. Neskatoties uz notikumiem Zolitūdē, man šis veikls patīk gan izvēles, gan cenas, gan apkalpošanas ziņā.

 

Dainis

Dainis: Manā skatījumā Jēkabpilī labākais tirgotājs ir RIMI. Viņi rūpējas par cilvēkiem, veikalā ir mājīga sajūta. Patīk veikala iekārtojums, cenas, piedāvājums, attieksme, viss ir ērti, pieejami.

Komentāri (0-5/5)

  • Swarka
    02.07.2018 18:25
    Es ieteiktu degvielas mazumtirgotāju Koļu. Cenas viņam draudzīgas, laipna apkalpošana un pats galvenais nav pus stundu jāstāv rindā aiz cīsiņrijējiem.
  • ...
    02.07.2018 18:25
    Nakts krāsa Bebros.
  • Ak
    02.07.2018 18:25
    Laikam neviens Jēkabilī citus veikalus neapmeklē, kā tikai pārtikas. Man patīk grāmatnīca Aisma, Mimozas salons, Manss.
  • ..
    02.07.2018 18:25
    Jāpiekrīt Dainim!
  • Bet
    02.07.2018 18:25
    Es ieteiktu Jēkabpils tirgu,jo tur var dabūt visu,gan grādīgo gan cigaretes gan sīpollokus gan apenes utt, par ļoti draudzīgām cenām un apkalpo ar vienmēr laipni.

Atstājiet komentāru