2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Vai interesējaties par notikumiem sportā?

Vai interesējaties par notikumiem sportā?

 tamaara

Tamāra: Īpaši nē, nesekoju līdzi sporta aktualitātēm. Es dzīvoju un strādāju ārzemēs, uz Latviju sanāk reti atbraukt, tāpēc arī nav sanācis sekot līdzi sporta notikumiem Latvijā un Jēkabpilī. Brīvajā laikā pati ar sportu nodarbojos – skrienu, sportoju zālē, vingroju, nodarbojos ar svaru celšanu.

 

niklaavs

Niklāvs: Jā, interesējos. Mani patīk basketbols, skatos NBA spēles. Īpašas favorīta komandas man nav, patīk visas NBA spēles. Tās gan vairāk traslē naktīs. Esmu bijis arī uz Jēkabpils basketbola komandas spēlēm, patika.

 

maija

Maija: Dēls vairāk interesējas par sportu, es pati maz. Dēlam interesē basketbols, volejbols. No Jēkabpiliešiem ir dzirdēts par Reiņa Nitiša un mūsu basketbolistu sasniegumiem. Jaunībā pati spēlēju gan volejbolu, gan basketbolu.

 

Intars

Intars: Speciāli nesekoju līdzi sporta spēlēm un notikumiem.Tomēr zinu par jēkabpiliešu sasniegumiem sportā, ir dzirdēts par mūsu basketbolistu, volejbolistu un Reiņa Nitiša panākumiem. Man patīk ielu sports, pats ar to nodarbojos uz stieņiem, kas ir pie Radžu ūdenskrātuves.

 

 Madara

Madara: Šobrīd nē, nesekoju līdzi, man ir mazs bērns tas paņem visas rūpes. Ja internetā kādā portālā vai citur presē ir rakstīts par mūsu sportistu sasniegumiem, tad gan izlasu un bildes apskatos, bet speciāli sporta dzīves notikumiem līdzi nesekoju. Vienīgais sporta veids ar ko šobrīd nodarbojos ir pastaigas.

Atstājiet komentāru