2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Kur Jēkabpilī vislabāk var baudīt zelta rudeni?

Kur Jēkabpilī vislabāk var baudīt zelta rudeni?

liivija

Līvija: Jēkabpilī? Nezinu. Es domāju, ka zelta rudeni baudīt jābrauc uz Cesvaini. Tur ir ļoti skaista pils un apkārtne. Tur allaž rudeņos ir ļoti skaisti un var baudīt zelta rudeni.

 

valerijs

Valērijs: Jābrauc ir uz Laukezeru. Tur viss skaisti ir izveidots, ir atpūtas bāze, peldvietas, mežs iztīrīts. Tur ir ļoti skaisti. Savukārt Jēkabpilī noteikti zelta rudeni var baudīrt Kena parkā un Krustpils saliņā.

 

Velta

Velta: Jēkabpilī ir daudz skaistu vietu, kur baudīt zelta rudeni, piemēram, Kena parks, pilsētas Mežaparks vai Krustpils saliņa. Tāpat arī var aizbraukt uz Siguldu, tur rudeņos ir ļoti skaisti.

 

sergejs

Sergejs: Nezinu kur vislabāk, varbūt Mežaparkā? Tur rudenī ir ļoti skaisti, var atpūsties ar ģimeni, draugiem vai meiteni. Es uz Mežaparku eju bieži, atpūšos, nodarbojos ar sportu, galvenokārt vingroju uz trenažieriem.

 

Laura1

Laura: Manuprāt, Jēkabpilī rudenī visskaistākā vieta ir pilsētas Mežaparks. Tur var doties un izstaigāt izveidotās takas, aplūkot Radžu akmeni un baudīt zelta rudeni. Mežaparks rudenī ir visskaistākais.

 

Atstājiet komentāru