2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Kādas prioritātes jāiekļauj Jēkabpils domes nākamā gada budžetā?

Kādas prioritātes jāiekļauj Jēkabpils domes nākamā gada budžetā?

 ginta

Ginta: Vajadzētu vairāk remontēt ceļus Jēkabpilī. Es dzīvoju Jaunā ielā un pie mājām nav kur nolikt automašīnu. Vajadzētu padomāt par autostāvvietu izveidošanu, kā arī remontēt daudzdzīvokļu māju mikrorajonos piebraucamos ceļus un mazās ieliņas.

 

Nadezhda

Nadežda: Ir jātvēl nauda sētnieku algošanai, lai pilsēta ir tīra, pirms dažiem gadiem, manuprāt, sētnieku bija vairāk. Galvenos ceļus vajag sakārtot, piemēram, Draudzības aleja ir ļoti sliktā stāvoklī. Man ļoti patīk kā sakopta ir Krustpils puse, kur es dzīvoju, arī mana Latgales iela ir sakārtota. Vairāk sakopt vajadzētu Jēkabpils pusi, Kena parkā vairāk apstādījumu, lai nav tikai zāle un koki.

 

Sandris

Sandris: Nauda budžetā jāatvēl pensionāriem un mazturīgiem cilvēkiem. Kaut ko remontēt vai būvēt nav vajadzības, jo Jēkabpilī ir gana būvju, kas netiek izmantotas. Rūpniecības pilsētā nav, valda bezdarbs, tāpēc vienīgais, kas atliek – dot iespēju cilvēkiem izdzīvot, piešķirot lielākus pabalstus.

 

sveta

Sveta: Galvenokārt pilsētas ielas un ceļus vajadzētu remontēt un atjaunot. Kena parku jāturpina labiekārtot, lai nav tikai viens bērnu laukumiņš, vajadzētu, piemēram, kā Ventspilī, kur ir ļoti plašs un dažāds piedāvājums bērniem un vecākiem atpūtai parkos.

 

iluta

Iluta: Nākamajā gadā? Būtībā ir tā, ka daudz kas pilsētā jau ir uzsākts un tiek darīt un to arī vajadzētu turpināt. Manuprāt, ir jāturpina iesāktie darbi ielu infrastruktūrā un jātvēl nauda bērniem un jauniešiem.

Atstājiet komentāru