2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Vai Jūs atceraties savu pirmo skolotāju?

Vai Jūs atceraties savu pirmo skolotāju?

 Faina

Faina: Manu pirmo skolotāju sauca Gaļina Aleksandrova Bekusova, mācījos vecajā Krustpils skolā līdz ceturtajai klasei. Skola atradās Madonas ielā, patlaban šajā ēkā skolas vairs nav. Skolotāja bija skaista, gudra, labsirdīga un taisnīga. Mēs, bērni, viņu ļoti mīlējām.

 

 sandis

Sandis: Manu pirmo skolotāju sauca Inese Ribāka. Mācījos Biržu internātpamatskolā. Viņai bija laba attieksme pret bērniem, sirsnīga, prata ar mums sarunāties, gudra un laba skolotāja.

 

 Dzintra

Dzintra: Jā, atceros gan, tā bija skolotāja Strazdiņa. Mācījos Seces pamatskolā, bija ļoti laba skolotāja. Sirsnīga un mīļa kā mamma ar mums mazajiem lauku bērniem, kas no mājām atnākuši uz skolu.

 

 

 Normunds

Normunds: Atceros. Tā ir Inta Bitiņa no Biržu pamatskolas. Mums visai klasei viņa patika. Prata strādāt ar klases kolektīvu, bērniem, gudra, draudzīga un jautra, par viņu ir tikai labas atmiņas.

 

 

 Jelena

Jeļena: Mācījos Jēkabpils 2.vidusskolā. Manu pirmo skolotāju sauca Zinaīda Naumovna Livča. Ļoti laba pasniedzēja, kurai patiesi interesēja viņas audzēkņi. Gudra un labsirdīga. Tādu skolotāju ir maz.

 

Atstājiet komentāru