2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Kur Jēkabpilī jums būtu bail atrasties nakts laikā?

Kur Jēkabpilī jums būtu bail atrasties nakts laikā?

 Zeltiite

Zeltīte: Es ārā naktī neietu arī pie savas mājas Jaunajā ielā. Nesen bija gadījums, kaimiņš nāca no darba un pie mājām jaunieši viņam atņēma telefonu. Manuprāt, naktī Jēkabpilī nekur nav droši, labāk naktī būt savā mājā un apkārt nestaigāt.

 

Tanja

Taņa: Es vakaros vispār uz ielas laukā neeju. Pat dienā ejot uz veikalu gredzenus uz pirkstiem nenēsāju, jo arī gaišā dienas laikā var aplaupīt. Nemaz nerunājot par vakariem, kad no veikala nest produktu somu ir bailīgi, var izraut no rokām. Klīst baumas, ka Jēkabpilī naktīs cilvēkiem uzbrūk laupītājs un, ja pretojas, sit ar armatūras stieni. Nav droši pilsētā.

 

 Edgars

Edgars: Es jūtos droši gan dienā, gan naktī. Manuprāt, nekur nav bailīgi, jebkurā nakts stundā varu doties turp, kur vēlos bez bailēm.

 

 jolanta

Jolanta: Naktī es droši nejustos tikai Kena parkā, neietu caur parku. Ir dzirdēts, ka tur ir gan uzbrukuši cilvēkiem, gan kāvušies. Citur es domāju nebūtu bailīgi. Taču es naktīs nestaigāju.

 

 Aija

Aija: Noteikti Celtnieku ielas mikrorajonā, jo tas ir slikti izgaismots. Tāpat arī Jēkabpils tilta apkārtnē un uz dambja gar Daugavu, lai arī šeit par izgaismošanu nevar sūdzēties, taču te naktīs nav droši dažādu kompāniju dēļ, kas pulcējas uz dambja. Tāpat arī būtu bailīgi pilsētas parkos un bijušās Cukurfabrikas, kā arī Krustpils dzelzceļa stacijas mikrorajonā.

 

Saistīts raksts: Aptauja: Trešdaļa iedzīvotāju savas dzīvesvietas tuvumā saskata vietas, kurās naktī bail atrasties vienam

Komentāri (0-9/9)

  • Guest
    02.07.2018 18:28
    vecītis:
    Naktī noteikti nerādītos ŽBK, Madonkā, visur citur po*uj!

    Nezinu vai ir kads loti labs rajons jekabpili kur tu vispar vari radities zbk ir ok mpapq
  • Afoloncijs
    02.07.2018 18:28
    Vienīga baismīga vieta Jekabpili ir bērnudārza teritorijā!
  • Guest
    02.07.2018 18:28
    vecītis:
    Naktī noteikti nerādītos ŽBK, Madonkā, visur citur po*uj!

    madonkā nav tik traki :D

    žbk un namejas naktīs
  • kadrs
    02.07.2018 18:28
    ir bijis prikols kad 17-19 gadus veci perdelji bara meigina tevi aptiriit bet kad izrubi vienu parejie panjem peedu nav nozimes kura rajona un ir vai nav apgaismojums sitie smerdelji klejo pa visu pilsetu
    (no savas pieredzes zinu)
    par policiju vispar smiekli nak ja 30 metrus talak aptira veikalu un neviens neko ne redz ne dzird.Siem tik velobraucejus patik sodiit un kajamgajejus par ielas skersosanu neatljauta vietaa.
    Nekam nederigi veederus uzedusi perdelji
  • vecītis
    02.07.2018 18:28
    Naktī noteikti nerādītos ŽBK, Madonkā, visur citur po*uj!
  • Es
    02.07.2018 18:28
    Nu laikam drīzāk nevis bailīgi, bet nepatīkami. Diedelnieku bari pie visiem lielaajiem veikaliem un autoostas dienas laikā jebkuram garastāvokli sabojās! Un aizdoma, ka šo diedelnieku bari tikai palielinās!
  • Art
    02.07.2018 18:28
    Viss pilns ar čigāniem, kas appīpējušies. It sevišķi Jēkaba, Nameja un tās pašas Jaunās ielas apkārtnē. Netrūkst arī pasisto krievu.
  • buu
    02.07.2018 18:28
    A ko tads peksns jautajums,sabiedribai sak lenam.laikam uzzinat par jekabpils pedofilu,kam bij sava.sistema meitenisu iegusanai,ilgadeji.
  • Inga
    02.07.2018 18:28
    Jaunajā ielā pie 2.vsk atrasties ir bīstami, tur pēdējā laikā vakaros bieži uzbrūk cilvēkiem, atņem naudu un telefonus, dārglietas. Cilvēki, esiet uzmanīgi šajā rajonā!!!

Atstājiet komentāru