2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Kā vērtējat laikrakstu “Ceturtdiena” un ko novēlat 10 gadu jubilejā?

Kā vērtējat laikrakstu “Ceturtdiena” un ko novēlat 10 gadu jubilejā?

 Liene

Liene: Ģimenē visi izlasa “Ceturtdienu”, arī es. Apskatos kādas reklāmas un kādi jauni piedāvājumi. Mani visvairāk intresē jaunumi, kas parādās šajā reklāmas avīzē, jo viemēr var uzzināt, kādi veikali ir parādījušies pilsētā, kādi jauni piedāvājumi. Novēlu laikrakstam noturēt pašreizējo līmeni, attīstīties un izaugsmi.

 

 Vjacheslavs

Vjačeslavs: Avīzi “Ceturtdiena” saņemu ik nedēļu, visi ģimenē to izlasam. Patīk, ka ir bezmaksas. Patīk, ka ir ziņas un arī daudz reklāmu un sludinājumu, var orientēties, kas notiek pilsētā. Svētkos laikraksta kolektīvam vēlu veselību un izaugsmi.

 

 Ilga

Ilga: “Ceturtdienu” saņemu ik nedēļu, laikraksts interesants ir gan ziņas, gan reklāmas, gan sludinājumi. Parasti pārskatu visu avīzi, vairāk patīk reklāmraksti un ziņas, izlasu arī sludinājumus. Novēlu lai arī turpmāk viss izdodas, lai avīzē ir varāk informācijas par dzīvi, mazāk par kultūras pasākumiem.

 

 Juris

Juris: Es mājās laikrakstu “Ceturtdiena” nesaņemu, esmu no Viesītes, taču avīze man ir zināma un ir iespēja ik nedēļu to izlasīt. Pilsētas iedzīvotājiem avīze ir saistoša, jo tajā ir daudz aktuālas informācijas – reklāmas, sludinājumi, ziņas. Man visvairāk interesē, kas notiek pilsētā un, ko piedāvā vietējie ržotāji. Sveicu svētkos un vēlu veiksmi.

 

 Aiva

Aiva: “Ceturtdienu” ģimenē vairāk lasa mani vecāki, es avīzi parasti tikai pārskatu. Ja ir, tad izlasu rakstus par skaistumkopšanas saloniem Jēkabpilī vai apskatu reklāmas par apģērbu un apavu tirdzniecību. Patīk, ka ir televīzijas programma. Avīzi lasa arī mana vecmāmiņa, kad esam “Ceturtdienu” izlasījuši, aizvedam arī viņai uz laukiem. Lai jums veicas!

Atstājiet komentāru