2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Ko novēlat valsts svētkos savai pilsētai un tās iedzīvotājiem?

Ko novēlat valsts svētkos savai pilsētai un tās iedzīvotājiem?

 emiilija

Emīlija: Novēlu veselību, veiksmi un panākumus, lai ikviens ir saskaņā ar sevi. Lai vairāk ir mīlestības un laimes, nevis agresijas. Pilsētai – izaugsmi. Šī diena ir svētku diena arī manā ģimenē.

 

marina

Marina: Lai visi smaidītu un būtu veseli, lai jēkabpilieši ir laimīgi un draudzīgi dzīvotu. Lai pilsētai izdodas visi iecerētie plāni! Valsts svētku dienu īpaši ģimenē neatzīmējam, šo dienu izmantoju atpūtai un radu apciemošanai.

 

ilmars

Ilmārs: Pilsētai novēlu, lai te viss mainītos uz labo pusi. Ir labi, bet lai būtu vēl labāk. Savukārt jēkabpiliešiem vēlu – stipru veselību. Šī diena man ir svētku diena un es to svinu.

 

 nadezhda

Nadežda: Es vēlu, lai mums būtu miers, lai nebūtu karadarbības. Lai visiem ir stipra veselība, lielākas algas un veiksme. Pilsētai novēlu lielāku perspektīvi, attīstību. Mājās īpaši valsts svētkus nesvinam, šo dienu izmantojam atpūtai.

 

daina

Daina: Mīlestību pret savu zemi un citiem, iejūtību un vairāk naudiņas. Lai pilsētai un cilvēkiem šie svētki gaiši un skaisti būtu. Ģimenē šos svētkus svinam, braucam salūtu skatīties.

Komentāri (0-1/1)

  • Māra
    02.07.2018 18:28
    Saules mūžu Latvijai!!!

Atstājiet komentāru