2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Vai Jēkabpils ielas, parki un mikrorajoni diennakts tumšajā laikā ir pietiekami izgaismoti?

Vai Jēkabpils ielas, parki un mikrorajoni diennakts tumšajā laikā ir pietiekami izgaismoti?

 Svetlana

Svetlana: Neesmu no Jēkabpils, bet, cik vakaros vai naktī ir braukts cauri pilsētai, visbiežāk pa Rīgas ielu, tad šķiet, ka apgaismojums ir pietiekams. Esmu no Krustpils pagasta, Spuņģēni vakara stundās ir labi izgaismoti, tikai žēl, ka līdz desmitiem vakarā, gribētos, lai apgaismojums ir vismaz līdz pusnaktij.

 

 Fjodors

Fjodors: Kā kurā vietā. Centrālās ielas ir labi izgaismotas, bet nomalēs varētu būt vairāk gaismas. Taču kopumā, manuprāt, pilsēta ir labi izgaismota. Var redzēt, ka pilsētā ir saimnieki, kas rūpējas par ielu apgaismojumu, refgulāri tiek mainītas izdegušās ielu apgaismojuma lampas.

 

 Margarita

Margarita: Nav pietiekami izgaismota. Centrs ir izgaismots, bet daudzviet mikrorajonos, pilsētas nomalē nav pietiekami gaišas ielas. Piemēram,Madonas mikrorajonā regulāri deg gaisma pa dienu un bieži naktī nav apgaismojuma. Ziņojam, bet ne vienmēr tiek pietiekami ātri salabots ielu apgaismojums. Madonas ielas mikrorajons varētu būt daudz labāk izgaismots.

 

 Juris

Juris: Grūti pateikt. Naktīs pa pilsētas ielām nestaigāju. Man sūdzību nav. Mikrorajons, kur dzīvoju ir labi izgaismots.

 

 Margita

Margita: Pilsēta varētu būt labāk izgaismota, neapmierina apgaismojums Jēkabpilī Daugavas kreisajā pusē. Pasta iela nav pietiekami izgaismota, ielu apgaismojums te it kā ir, bet nepietiekams.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Komentāri (0-3/3)

  • Ilze
    02.07.2018 18:32
    Katru negēļu redzu ka pa dienu uz ielām deg laternas. Saka ka tādejādi pārbauda kuras laternas nedeg. Dīvaini. Jo naktī lielāka daļa pilsētas ir tumša, deg pa dienu bet naktī nedeg nekur. Tas notiek ļoti bieži.
  • jēpilietei
    02.07.2018 18:32
    Vismaz uz lieveņa nenodauzīsi degunu. :D Sūdīgi jau ir, ka ielas pilsētas nomalēs, kur nav cilvēku, apgaismo kā dienā, bet tur, kur dzīvo daudz cilvēku, tur lai nepakristu, bezmaz pa tumsu jārāpo četrrāpus.
  • jēkabpiliete
    02.07.2018 18:32
    Jēkabpils mikrorajoni slīgts tumsā. Apgaismojums, kas ierīkots pie daudzdzīvokļu namu kāpņutelpām un darbojas ar sensoru palīdzību ir bezjādzīgs risinājums, jo līdz kāpņutelpai jātiek taustoties tumsā.

Atstājiet komentāru