2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Kā vērtējat SIA “JK namu pārvalde” darbu?

Kā vērtējat SIA “JK namu pārvalde” darbu?

 Rasma

Rasma: Ne visai labi strādā. Gribētos, lai rūpējas arī par mājām, kurās ir parādnieki, jo tur dzīvo arī godprātīgi maksātāji. Es dzīvoju Ķieģeļu ielas mikrorajonā. Kāpņu telpa sen nav remontēta, durvis izlauztas. Es jau saprotu, ka te dzīvo cilvēki, kas gan demolē, gan nemaksā. Taču te dzīvo arī kārtīgi un godprātīgi cilvēki, kas nokārto visus rēķinus. Gribētos, lai namu pārvalde parūpējas arī par mūsu mājām.

 

 Zinaida

Zinaīda: Gan pozitīvi, gan negatīvi. Patīk, ka zāle nopļauta pie mājām, bet vēl daudz kas būtu jādara. Es esmu no Kūku pagasta, bet esot pilsētā daudzdzīvokļu māju mikrorajonos un redzot mājas no ārpuses, gribētos, lai pie mājām ir vairāk puķu, daudzviet puķu dobes vai zālāji ir nesakopti, aizauguši. Pie mums Kūku pagastā pārvaldnieks par daudzdzīvokļu mājām rūpējas labi.

 

 Valija

Valija: Drīzāk negatīvi, nekā pozitīvi. Esmu no Nameja ielas mikrorajona. Pie mājām ietves bedrainas, neremontētas. Kāpņu telpu pirms kādiem trijiem gadiem remontēja, bet ar to nepietiek. Māju vajadzētu siltināt, palīdzēt startēt siltināšanas proghrammā. Tāpat arī vasarā vajadzētu karsto ūdeni, mūsu mājā tā nav. Vairāk jāpieskata arī suņu un kaķu īpašnieki, lai vedot pastaigā savāc savu mīluļu ekskrementus. Namu pārvalde vairāk skatās uz savu labumu.

 

 Valentina

Valentīna: Man grūti spriest par SIA “JK namu pārvalde”, jo es dzīvoju Pils rajonā. Mums ir mājas apsaimniekotājs - “Ingara nami”. Apmierina. Apkārtne sakārtota, zāle nopļauta, kāpņu telpas tīras. Mums ir viss kārtībā.

 

 Gita

Gita: Man ir dzīvoklis Celtnieku ielas mikrorajonā. Ierodos, konstatēju bijis remonts kāpņu telpā, bet dzelzs skāpslīši kāpņu telpā, kas bija bremzēšanai, pazuduši un atpakaļ “neatnāk”. Mums pie mājas uzlabota arī tvertne āra atkritumiem, bet iemūrēta tā it kā būtu ar kreiso roku strādāts. Gribētos, lai darbus paveic rūpīgāk, estētiskāk. Arī namu pārvaldes apkārtne nav sakopta un estētiska, rotājumi, dekorācijas, kas bija agrāk, pazuduši, tehnika un daudzas lietas pagalmā nesmuki saliktas, viss no ielas redzams. Manuprāt, uzņēmumam palīgtelpu ir pietiekami un visu var salikt glīti, estētiski.

 

Saistītas ziņas: Salcevičs: Par VK atklātajiem pārkāpumiem Kozuliņam uz pusgadu samazinu algu par 15% (FOTO)

Vai Jēkabpils domes vadības piemērotais sods SIA “JK namu pārvalde” priekšniekam ir pareizs lēmums?

Atstājiet komentāru