2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Vai ir pareizi atsevišķu iemītnieku parādu dēļ “saldēt” visu māju?

Vai ir pareizi atsevišķu iemītnieku parādu dēļ “saldēt” visu māju?

Rudiite

Rudīte: Tā darīt nedrīkst, bet kāds varētu būt risinājums, es nezinu. Varbūt, ka šo problēmu risināt vajadzētu valdībai? Vai arī parādniekiem uzlikt vēl lielākas soda naudas vai ķerties klāt viņu īpašumiem parāda segšanai, bet visus saldēt nemaksātāju dēļ nedrīkst.

Njina

Ņina: Mūsu mājā Jaunā ielā 22 nav neviena parādnieka, bet apkure mums nav sākusies. Neesam to prasījuši. Mums ir karstais ūdens un bez apkures vēl varam iztikt. Taču domāju, ka parādnieku dēļ nav pareizi “saldēt” visu māju.

Aivars

Aivars: Nezinu, man grūti par to spriest, jo, piemēram, es arī neesmu samaksājis. Veselības dēļ strādāju tikai trīs dienas nedēļā pa četrām stundām dienā un saņemu 50 eiro. Ar šo naudu es nevaru segt maksājumus, bet citi pabalsti man nepienākas. Sakiet, ko lai dara?

sandra

Sandra: Es domāju, ka nav pareizi tā darīt. Bet kāds varētu būt risinājums, es nezinu.

Inguuna

Ingūna: Es uzskatu, ka tā darīt nav godīgu. Taču, ko varētu darīt es nezinu. Varbūt godīgie maksātāji varētu protestēt, vākt parakstus un iesniegt pašvaldībā, ka nepiekrīt šādai kārtībai.

Kaspars1

Kaspars: Domāju, ka tas nav pareizi. Manuprāt, labāk būtu piedot parādniekiem un sākt apkuri. Vai arī Jēkabpils dome varētu aizdot naudu parādniekiem, samaksājot siltumtīkliem viņu parāda daļu un tad, kad parādnieks samaksā, atgūt savu aizdevumu.

 

Saistītas ziņas: Vai ir pareizi daudzdzīvokļu mājas, kuru iemītniekiem ir lieli parādi par apkuri, nepieslēgt siltumenerģijas padevei?

                      Jēkabpiliešu parāds komunālo pakalpojumu uzņēmumiem vairāk nekā 4,1 miljons eiro

Komentāri (0-4/4)

  • Hmmm
    02.07.2018 18:35
    Tas nav normali...Es loti esmu neapmierinata..Es gribu siltumu,bet neviens nepiesledz jo majai 44000 parads.Ka tas iespejams.Domei Siltumtiklies liekas ari vienalga.Ja ta gribetu jau sen butu nemudies pie paradu piedzisanas.Pamegini panemt kreditu un neatdot.Kreditori tulit klat.Lai nogriez raditorus.Un trubas tikai pa taisno palaiz.Vot tad lai salst.
  • Celtnieku 19 Ligita
    02.07.2018 18:35
    Es ari uzskatu ka ta nedrikst.Man ari majas ir mazi berni.Kapec viniem jasalst.Saprotu ka trubas nevar nogriest,tad lai dome samaksa siltumtikliem,a no paradniekiem piedzen ka kreditu.Es zinu ka ir maksat spejigas gimenes bet vienkarsi to nedara.Ar domu ka apkuri ta vai ta pieslegs.
  • Liga
    02.07.2018 18:33
    Es uzskatu ka ta nevar.Musu maja ir tik liels parads par apkuri,ka mus piesledz pedejos.Bet tie kas godigi maksa,jacies aukstums.Man majas divi mazi berni.Izskatas ka tur visiem vienalga.Lai iet un atsledz trubas nemaksatajiem,lai nevajag citiem ciest.
  • iedzīvotāja
    02.07.2018 18:33
    DZĪKS priekšsēdētājs A.Deikovskis uzkskata, ka ja pašam ir silti pārējie iedzīvotāji var salt un apkuri nepieslēdz

Atstājiet komentāru