2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Vai jums ir mājdzīvnieki?

Vai jums ir mājdzīvnieki?

 Dzintra

Dzintra: Kādreiz bija gan suns, gan kaķis. Tagad vairs nav. Es arī vairs negribu, dziedu korī, bieži neesmu mājās, nav laika mājdzīvniekiem. Taču reizēm kāds dzīvnieks pieklīst no malas, bet es nepaturu. Rūpēties par dzīvnieku, tā ir liela atbildība.

 

Jolanta

Jolanta: Man ir dažādas zivtiņas akvārijā ar ūdenskritumu un suns - Timoška Angels Trufels Generals Piksels. Tik garš ir viņa pilnais vārds. Tas ir sugas suns. Pointers. Latvijā ir tikai pieci šīs sugas suņi. Šis suns ir palīgs cilvēkiem ar īpašām vajadzībām. Man dēls ir slims, daļēji paralizēts, nerunā, ar sliktu koordināciju un Timoška viņam palīdz. Dēls turās pie suņa pavadas un tā var staigāt.

 

Peteris

Pēteris: Manu suni sauc Čipa, esam abi izgājuši pastaigā. Mājās vēl ir kaķene. Vislabāk Čipai patīk pastaigāties tur, kur ir zālīte, kur var paskraidīt. Protams, tur, kur pilsētā tas ir atļauts.

 

Regiina

Regīna: Man ir kaķis Kriksis. Viņš vienmēr sagaida saimniekus, skrien pie durvīm. Man kaķi patīk labāk nekā suņi, vienmēr ir patikuši. Manupāt, tas ir labi, ja cilvēkiem ir mājdzīvnieks. Jo īpaši vientuļiem cilvēkiem kaķis var palīdzēt, jo ir tikpat kā ģimenes loceklis, kura klātbūtne uzmundrina.

 

Aivita

Aivita: Jā, man ir gan suns, gan kaķis. Suns Riko, ļoti atraktīvs, grib spēlēties. Ir divi kaķi Čika un Gariks, jautri un atraktīvi, arī patīk spēlēties.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Komentāri (0-1/1)

  • ha- ha
    02.07.2018 18:33
    Puļķis(pēdējā)

Atstājiet komentāru