2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Vai jau esat sākuši gatavot Ziemassvētku dāvanas?

Vai jau esat sākuši gatavot Ziemassvētku dāvanas?

 Elina

Elīna: Jā. Jau laicīgi sāku domāt, ko dāvināšu tuviniekiem. Vecākiem cenšos dāvināt kaut ko atbilstošu jaunā gada tematikai. Piemēram, 2017. būs zirga gads. Dāvāšu suvenīrus vai zeķes ar tautiskiem rakstiem vai sveci ar gaiļa simbolu. Ziemassvētku dāvanām atvēlu apmēram 50 eiro. Man patīk saņemt dāvanas, kas ir paliekošas, kas atgādina par dāvinātāju, piemēram, suvenīri, zeķes.

 

Evija

Evija: Jā, jau sāku gādāt. Mums ir pieņemts dāvāt noderīgas lietas. Sveicam bērnus, mazbērnus ar dāvanām, ko viņi Ziemassvētku vecītim uzrakstījuši vēstulēs. Bērni noteikti lūdz uzdāvināt saldumus. Esam ar viņiem pārrunājuši, ka nevar vecītim prasīt ļoti dārgas dāvanas, ir noteikti limiti. Savukārt pieaugušie, mēs cits pie cita svētkos ejam ar pašu pagatavotiem cienastiem.

 

 Janis

Jānis: Pašlaik nē. Parasti dāvanas meklēju divas trīs dienas pirms svētkiem. Cenšos dāvāt to, kas cilvēkam interesē. Mana paaudze mīl grāmatas, jauniešiem vairāk interesē interneta lietas. Es priecātos par labu grāmatu. Ziemassvētku dāvanām budžetu neplānoju, kas patīk to nopērku, uz cenu neskatos.

 

 Sveta

Sveta: Jā, dāvanas sāku gatavot jau dažas nedēļas pirms Ziemassvētkiem. Mazbērniem dāvinu saldumus, citiem svecītes un dažādas noderīgas lietas. Arī pašai patīk saņemt saldumus un sveces. Ziemassvētku dāvanām tērēju ap 100 eiro. Man daudz mazbērnu, visus gribas apsveikt.

 

 Brigita

Brigita: Jā, gatavoju. Gan tepat dāvināšu, gan sūtīšu uz Rīgu māsīcai dāvanu. Sūtu daudziem kartiņas. Tuviniekiem dāvinu grāmatas, kalendārus, saldumus. Man patīk dāvanā saņemt kādu labu romānu. Dāvanām tērēju ap 30 eiro.

 

 

Komentāri (0-1/1)

  • Mikus
    02.07.2018 18:33
    Ziemassvētkos vislabākās ir pašu gatavotas dāvanas, kā manas omes adītie cimdi.

Atstājiet komentāru