2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Kurš, jūsuprāt, Jēkabpilī un novados ir iekārojamākais darba devējs?

Kurš, jūsuprāt, Jēkabpilī un novados ir iekārojamākais darba devējs?

Lilija1

Lilija: “Es domāju noteikti “Ošukalns”. Par citiem es tā neesmu lietas kursā, bet “Ošukalns”, jo daļēji pazīstu cilvēku un tur tiešām viss nostādīts tādā ļoti labā līmenī.”

 

Maariite1

Mārīte: “Jēkabpils apkaimē tas būtu SIA “Ceplīši” Salas pagastā. Es tur esmu strādājusi, man tur ļoti patika. Ļoti labs priekšnieks un attieksme.”

 

viktors1

Viktors: “Ošukalns” un “Viadukts”. Tādēļ, ka šajos uzņēmumos godīgi maksā nodokļus. Arī visiem maniem paziņām, kas strādājuši šajos uzņēmumos, nekad nav bijis nekādu problēmu. Kopumā darba vietu Jēkabpilī nav. Veikalos mainās pārdevēji. Esmu no Liepājas. Tur cilvēkus vairāk nodrošina sociāli. Pilsēta ir lielāka, jā, tur ir darba vietas. Ko darīs tie, kuri pabeigs 12.klasi tagad, papildinās bezdarbnieku rindas?”

 

zaneunuma2

Zane un Uma: “Grūti pateikt. Tas ir atkarīgs arī no cilvēka izglītības. Iespējams, liela daļa cilvēku gribētu strādāt pašvaldībā, iespējams, tur ir stabilas garantijas. Jauniešiem, kuri vēlas izaugsmi – varētu būt kādi ražotāji... Piemēram, “Gaujas Koks”. Diemžēl lielu iespēju šeit pilsētā nav. “

 

anna1

Anna: “Esam no Līvāniem. Pat grūti pateikt par Līvāniem. Tur ir tiešām labi darba devēji. Mums ir cepumu fabrika, kur ir ļoti daudz nodarbināto. Bet ar darbu ir grūti, jaunieši aizbrauc, paliek pensionāri. Bet mēs taču tāpat izdzīvosim!”

Komentāri (0-4/4)

  • Ulla
    02.07.2018 18:31
    Gaujas koks- konc.nometne Latvijā
  • vietējais
    02.07.2018 18:28
    jēkabpils pakalpojumi
  • @@@@@@
    02.07.2018 18:23
    Jaaaaaaaaa protams Sprukts, :lol: :lol: :lol:
  • Minna
    02.07.2018 18:22
    Domāju ,ka labs darba devējs ir Pēteris Sprukts.
    Visi nodarbināti:policisti,žurnālisti,dominieki u.c.

Atstājiet komentāru