2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Vai apmeklēsiet Miķeļdienas gadatirgu?

Vai apmeklēsiet Miķeļdienas gadatirgu?

aElīna

Elīna: Nē, neiešu. Nekad neesmu gājusi, lai gan esmu dzirdējusi, ka notiek šādi pasākumi. Es apmeklēju pilsētas svētkus.

akristina

 Kristīne: Vēl nezinu. Citus gadus esmu bijusi Miķeļdienas gadatirgū. Man patīk šī tirgus atmosfēra, patīk viss, kas tur notiek. Man patīk no pērlītēm veidotās gleznas, es tās iegādājos.

Aija

 Aija: Noteikti iešu, kā tad ne? Uz Miķeļdienas gadatirgu iešu kopā ar mazdēlu, gribu nopirkt aveņu stādus. Miķeļdienas gadatirgus ir labs pasākums, uz kuru jāiet.

aRuta

Ruta: Iešu, lai gan Miķeļdienas gadatirgus ar katru gadu paliek arvien vienveidīgāks. Gribētos, lai ir vairāk dzīvnieku, augļu, dārzeņu, stādu, mazāk rūpniecības preču tirgotāju. Taču viennozīmīgi Miķeļdienas gadatirgus ir pilsētai vajadzīgs pasākums. Cilvēki sanāk, ir izklaide.

 apeeteris1

Pēteris: Kā var neaiziet uz Miķeļdienas gadatirgu? Es pats esmu vairākas reizes vadījis Miķeļdienas gadatirgu, tāpēc noteikti iešu. Tur var redzēt, kas izaudzis gada laikā, ko esi pats izaudzējis, ko citi izaudzējuši, patirgoties. Es gadatirgos pērku keramiku. Tā ir mana vājība. Kādu skaistu medus podiņu vai krūzi. Man mājās ir 336 krūzītes, lai kur esmu bijis, cenšos iegādātis.

 

Saistīta ziņa: Miķeļdienas andelēšanās

Atstājiet komentāru