2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Kuram, Jūsuprāt, būtu jābūt nākamajam valdības vadītājam?

Kuram, Jūsuprāt, būtu jābūt nākamajam valdības vadītājam?



Sindija: Es izvēlētos Arti Pabriku. Viņš raisa lielāku uzticību nekā pārējie, par pārējiem pirms vēlēšanām bija lielāka ažiotāža, tāpēc tie nešķiet tik piemēroti.



Dzintra:
Nezinu. Tas ir sarežģīts jautājums. Līdzi sekoju tam, kas notiek, bet, kurš varētu būt, šobrīd grūti pateikt. Varbūt Artis Pabriks, viņš ir ieturētāks un šobrīd izskatās piemērotākais no visiem.

Agita: Nesekoju līdzi tam, kas notiek, lai nebojātu noskaņojumu, godīgi sakot es visām tām runām vairs neticu. Balsot gāju, bet tas arī viss. Manuprāt, valdības vadītājam būtu jābūt godīgam, bet realitātē tā noteikti nebūs, arī atbildīgam un mērķtiecīgam.

Uldis: Nav viedokļa. Nesekoju līdzi tirgum pēc vēlēšanām. Vēlēt gāju, partija par ko balsoju ir Saeimā. Taču, kurš varētu būt premjers, nezinu, bet šim cilvēkam būtu jābūt labam ekonomistam, lai valstī rastos vairāk darbavietu, lai cilvēki atgrieztos.

Tija: Nav ne jausmas. Nedaudz līdzi sekoju notiekošajam pēc vēlēšanām, bet kurš varētu būt premjers nav ne jausmas. Manuprāt, valdības vadītāja amatā jābūt godīgam, pašpārliecinātam, godkārīgam un ar lielu gribasspēku apveltītam cilvēkam.

 

 

Atstājiet komentāru