2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Vai apmeklēsiet Ziemassvētku tirdziņu un egles iedegšanas pasākumu Jēkabpilī?

Vai apmeklēsiet Ziemassvētku tirdziņu un egles iedegšanas pasākumu Jēkabpilī?


Jana:
Vēl neesmu izlēmusi, bet visticamāk, ka apmeklēšu. Tirdziņā var iegādāties dāvanas. Daļu no tām jau esmu sagādājusi, bet vēl daļa jāpērk. Ziemassvētku tirdziņš dod iespēju iegādāties kaut ko orģinālu, rokām darinātu, ko nevar nopirkt veikalos.


Maija:
Nē, esmu no Krustpils pagasta Spuņģēniem un sestdien būšu mājās, laukos. Uz šiem pasākumiem dosies meita ar mazbērniem. Mazajiem jau patīk šāda veida izklaides. Par Ziemassvētku dāvanām vēl neesmu sākusi domāt, vēl jau laika pietiek. Dāvanas pērku, nedarinu pati.


Igors: Nē, nebūs laika. Ziemassvētku tirdziņus esmu apmeklējis skolā, pilsētā nav sanācis. Par Ziemassvētku dāvanām vēl nedomāju, to sagatavošanai laika vēl pietiek.


Anna: Nē, esmu no Sēlpils un speciāli uz Jēkabpili uz tirdziņu nebraukšu. Arī mums pagasta kultūras namā ir iedegta skaista Ziemassvētku eglīte. Esot Jēkabpilī apbēdina, ka, sagaidot svētkus, ir ļoti maz ar gaismām izrotātu lielveikalu, ja mazie veikaliņi vēl izrotā savas logu vitrīnas un fasādes, tad lielveikali par Ziemassvētku noskaņu ārpus veikala nedomā.


Janīna: Esmu no Aknīstes, tāpēc uz tirdziņu nesanāks apmeklēt. Arī Aknīstē būs egles iedegšanas pasākums, ko apmeklēšu. Pie mums gan Ziemassvētku tirdziņi nenotiek, bet egles iedegšana ir jautra. Ziemassvētku dāvanas jau esmu sākusi iegādāties un, protams, tirdziņš būtu lieliska iespēja, bet no Aknīstes speciāli braukt sanāk par tālu.

Atstājiet komentāru