2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Ar ko Jēkabpils ir atpazīstama Latvijā un varētu lepoties?

Ar ko Jēkabpils ir atpazīstama Latvijā un varētu lepoties?


Valerjans: Kā tirgotāju jeb tirdzniecības pilsēta, mums ir daudz lielveikalu un top vēl jauni. Varam lepoties ar Daugavu un promenādi, tikai Daugavas krastus vajadzētu vēl vairāk sakopt un labiekārtot. Manuprāt, beidzot vajadzētu likvidēt arī purvu pilsētas centrā jeb sakārtot teritoriju starp Dambja un Viestura ielām, izveidojot skvēru ar skaistu strūklaku centrā.


Tamāra:
Jēkabpils ir maza, kompakta un tīra pilsēta. Šeit dzīvot ir patīkami. Ar to arī varam lepoties. Vēl būtu labi, ja Kena parkā būtu neliela kafejnīca, lai tiem, kas šeit atpūšas būtu iespēja izdzert tasi kafijas, apēst kūku vai saldējumu.

Inta: Noteikti ar mūsu Mežaparku, kas ir sakopts un sakārtots aktīvai atpūtai. Arī ar pilsētas parkiem, piemēram vēsturisko Kena parku. Tas, kas pilsētā pietrūkst, ir laba kafejnīca, ja atbrauc ciemiņi nav kurp tos aizvest. Vasarā Jēkabpilī nav nevienas āra kafejnīcas, manuprāt, tādu varētu ierīkot Kena parkā.

Anda: Ar dažādiem pasākumiem, piemēram, pilsētas svētkiem un Egles iedegšanu. Arī ar savu zaļo zonu – Mežaparku un pilsētas skvēriem un parkiem, piemēram, Kena parku. Savukārt jāuzlabo pilsētas ielu un ietvju stāvoklis, daudzviet tās ir pilnībā sabrukušas, ka nav iespējams normāli iet.

Inga: Ar sportistiem, Jēkabpils volejbolistiem - “Lūšu” komandu. Arī ar Krustpils pili. Protams, arī ar daudziem pasākumiem, piemēram, pilsētas svētkiem un Operas svētkiem.

Atstājiet komentāru