2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Vai bieži pērkat grāmatas un vai atbalstāt līdz pieci procenti PVN likmes samazināšanu grāmatām?

Vai bieži pērkat grāmatas un vai atbalstāt līdz pieci procenti PVN likmes samazināšanu grāmatām?

  • 08 augusts 2019 --



Irina:
Jā, iegādājos, gan savam priekam, gan darba vajadzībām. Es pasniedzu literatūru, tāpēc man daudzi autori un žanri ir tuvi. Patīk klasika, Puškins, arī brāļu Strugacku darbi. Atbalstu PVN samazināšanu ne tikai 5%, bet vēl vairāk, lai grāmatas ir lētākas un pieejamākas cilvēkiem.



Natālija: 
 Dzīvoju Anglijā, uz dzimto pilsētu atbraucu pāris reizes gadā un esot šeit vienmēr iegādājos kādu grāmatu. Anglijā esmu sev izveidojusi nelielu bibliotēku no Latvijā pirktajām grāmatām. Mans mīļākais romāns ir “Zvejnieka dēls”, patīk arī cita literatūras klasika. PVN samazināšanu grāmatām atbalstu.



Inese: Reizēm pērku, bet reti un maz, jo grāmatas ir dārgas. Man patīk romāni, likteņstāsti. PVN samazināšanu atbalstu, lai grāmatas ir lētākas.



Kristīne: Grāmatas pērku ļoti reti, gadījumos, kad vajag labu dāvanu dzimšanas dienā. Man patīk lasīt piedzīvojumu literatūru un detektīvromānus. Protams, ka atbalstu PVN samazināšanu, lai grāmatas ir lētākas.



Ilze: Grāmatas pērku ne pārāk bieži. Ir, kuras gribās lasīt vairākkārt, piemēram, patīk jautras grāmatas “Trīs vīri laivā” un “Simtgadnieks, kas izkāpa pa logu un pazuda”. PVN samazināšanu atbalstu.