2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Par kuru no Jēkabpils ainavu arhitektūras objektiem jūs balsotu?

Par kuru no Jēkabpils ainavu arhitektūras objektiem jūs balsotu?

Latvijā norit pirmais Ainavu arhitektūras konkurss, kurā Jēkabpils piedalās ar Vecpilsētas laukumu, Trešdienas tirgus laukumu, Pum-track velotrasi, Kena parku, Bebru ielas mikrorajonu un Krustpils saliņu. Plašāka informācija par konkursu un balsot par objektiem var ŠEIT.



Viktors: Es balsotu par Kena parku un Trešdienas tirgus laukumu, kur ir zirgs ar ratiem. Vēl es balsotu par Radžu ūdenskrātuvi, kur arī ir sakoptas un labiekārtotas vietas. Bieži dodos zvejot uz Radžu ūdenskrātuvi, zivis ķeras labi, bet šovasar ir zems ūdens līmenis, ūdens kaut kur pazudis.



Ruta: Par Bebru ielas mikrorajonu, jo es tur dzīvoju. Mikrorajons ir sakopts, izremontēts, sakārtots. Vienīgi gribētos, lai ir vairāk bērnu rotaļu laukumu, lai ir, kur aizvest mazbērnu. 



Maija: Man patīk Kena parks un Trešdienas tirgus laukums. Kena parkā var atpūsties, patīk, ka tur ir sakopta, bezmaksas sabiedriskā tualete, kas ļauj ilgstoši uzturēties parkā. Savukārt trešdienas tirgus laukums piesaista ar skaisto zirga skulptūru.



Jeļena: Es priekšroku dodu Kena parkam. Man tur patīk pastaigāties ar bērnu, jo ir labs rotaļu laukums, kur mazais var kāpelēt, lēkāt, aktīvi darboties.



Kristīne: Es balsotu par Trešdienas tirgus laukumu, kur skulptūra ar zirgu. Tā ir ļoti mājīga vieta, kur var pasēdēt, atpūsties. Līdzās ir klosteris un, ja ir vēlme var aiziet uz baznīcu.

Atstājiet komentāru