2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jautājam: Vai sekojat līdzi Latvijas hokeja izlases sniegumam Pasaules čempionātā? Kādas ir Jūsu prognozes?

Jautājam: Vai sekojat līdzi Latvijas hokeja izlases sniegumam Pasaules čempionātā? Kādas ir Jūsu prognozes?


Kristaps Zarenieks:
Jā, protams, ka sekoju līdz čempionātam. Tas vidējais komandu līmenis šobrīd ir kļuvis tāds, ka ir ļoti grūti ko prognozēt. Protams gribas ticēt, ka varam iekļūt 1/4 fināla, un tad jau veiksmīga viena spēle, un jau var spēlēt par medaļām. Bet tanī pat laikā, tādai mazai valstij kā Latvija regulāri neizkrist no Pasaules čempionāta arī tomēr jāspēj novērtēt. Bet ja prognozes, tad Top 10, ar cerību, ka var arī augstāk.


Ivars Joelis: Latvijas izlase, kā jau katru gadu, mūs priecēs ar pašaizliedzīgo spēli! Ceru, ka pasaules Top 7 mēs tiksim!


Angelina Tukiša: Katru gadu sekoju līdzi Latvijas hokeja izlases sniegumam Pasaules čempionātā, skatoties spēļu tiešraides televīzijā un turot īkšķus par mūsu izlasi. Redzot mūsu grupu šogad, kurā ir vairākas lielvalstis, izredzes uz ceturtdaļfinālu mums nav lielas. Bet es ļoti ceru, ka Latvijas hokeja izlase spēs pacīnīties par vietu ceturtdaļfinālā. Turu īkšķus par mūsējiem!


Reinis Ozoliņš: Jā,protams sekoju līdzi. Pārdzīvoju par katriem zaudētiem vārtiem un priecājos par iegūtajiem. Latvijas izlase šogad, bez vecajiem spēlētājiem, ir zaudējusi pieredzējušus hokejistus, bet ieguvusi jaunus, ātrus puišus. Spele pret Somiju bija līdzvērtīga, ņemot vērā, ka somi ir olimpiskie čempioni, mūsu limenis ir labs.


Zigis Polis: Jā, es sekoju līdzi Latvijas izlases sniegumam Pasaules čempionātā. Latvijas hokeja izlase šogad spēlē labi, bet pietrūkst arī veiksmes. Mana prognoze, ka Latvijas izlase iekļūs ceturdaļfinālā un beigās paliks 8. vietā. 


Valdis Strods: Sekoju. Daudz kas atkarīgs no tiesnešiem, jo reizēm par līdzīgiem pārkāpumiem , mums iedod soda minūtes, bet pretiniekiem nē. Manuprāt, iegūsim 9 vai 10 vietu, bet cerība mirst pēdējā

Atstājiet komentāru