2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jautājam: Ar kādām sajūtām sagaidāt 1.septembri un, ko šajā dienā novēlāt pedagogiem, skolēniem un vecākiem?

Jautājam: Ar kādām sajūtām sagaidāt 1.septembri un, ko šajā dienā novēlāt pedagogiem, skolēniem un vecākiem?


Ilze Samule:
Pedagogiem novēlu izturību un nepazust izglītības reformu labirintos. Skolēniem, lai veiksmīgs, jauniem atklājumiem bagāts gads. Kā vecākam, ļoti gribētos, pēc iespējas ātrāk, JVĢ mācību procesu redzēt atjaunotajās telpās.


Svetlana Iftodija: Neskatoties uz to, ka ar katru gadu Latvijā dzīve kļūst arvien dārgāka, sarežģītāka un neprognozejamāka, mēs savā ģimenē vēljoprojām 1. septembri gaidam tikai un vienīgi ar pozitīvām emocijām. Protams, neiztikt arī ar mazu uztraukuma devu, jūtamies nedaudz nobažījušies par to, vai šogad viss mācību process norisināsies tikai klātienē vai arī kādā momentā būs jāpāriet atkal uz attālināto apmācību, vai skolēniem arī šogad būs skolās jālieto sejas aizsargmaskas u.c. Gribētos visiem jaunajā mācību gadā novēlēt stipru veselību, skolotājiem novēlu būt enerģiskākiem, ka arī saprotošākiem attiecībā pret saviem audzēkņiem, bet skolēniem novēlu būt disciplinētākiem stundās, savukārt vecākiem novēlu būt iejūtīgākiem un pacietīgākiem pret savām atvasēm.



Rolands Rubiķis: Šo Zinību dienu es, kā JVĢ skolotājs, gaidu ar labām ziņām par mūsu mīļās skolas R. Blaumaņa ielā renovācijas darbu turpināšanu, tas patiesi iepriecinātu jebkuru ģimnāzistu un skolotāju. Skolēniem gribu novēlēt šo mācību gadu pavadīt saticīgā draudzībā citam ar citu un izbaudīt skolas laiku no visas sirds.


Elīna Bataraga: Dzīve vienmēr ir bijusi neparedzama, un arī šoreiz - mums nav ne jausmas, ko gaidīt no rudens. Mūsu ģimene nedomā par iespējamajiem scenārijiem, jo tas lieki patērē enerģiju. Kā būs, tā dzīvosim. Pielāgosimies itin visam. Laime un nelaime viennozīmīgi sākas katram sevī. Tur arī to turpināsim rast. Ko novēlam citiem? Esiet pateicīgi par to, kas ir, nevis ļaujaties bēdām par to, kā nav. Katra nianse ir pateicības un novērtēšanas vērta!


Maija Tehņenko: 1. Septembrī sākas jauns mācību gads skolēniem, skolotājiem, vecākiem. Zinību dienā, skolu atceras pat tie, kas sen jau beiguši mācību gaitas. Šo dienu ne velti sauc par svētkiem, jo 1.septembrī svētku noskaņa valda gan skolās, gan uz ielas, gan daudzās mājās.  Šajā dienā gribu vēlēt skolēnu vecākiem izturību visa gada garumā. Skolēniem - labas sekmes un, lai nepazūd interese mācīties. Skolotājiem – lai viss, kas iecerēts, izdodas un lai 1. septembris ir svētku diena mums visiem! Jēkabpils novada Galvenās bibliotēkas Bērnu un jauniešu literatūras nodaļā visu mēnesi būs apskatāmas grāmatas par zinībām un skolu! Laipni lūgti bibliotēkā!

Komentāri (0-2/2)

  • valodiņa
    31.08.2022 12:29
    Kādēļ gan virsrakstā, gan tekstā ir tik daudz gramatisko kļūdu? Marš, uz skolu!
  • nu?
    31.08.2022 11:15
    Es novēlu pareizi uzrakstīt virsrakstu!

Atstājiet komentāru