2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jautājam: Vai piedalīsieties un vai esat izlēmuši par ko balsosiet 14.Saeimas vēlēšanās?

Jautājam: Vai piedalīsieties un vai esat izlēmuši par ko balsosiet 14.Saeimas vēlēšanās?


Velga Karole:
Uz vēlēšanām esmu gājusi vienmēr, nesaprotu tos cilvēkus,k as to nedara. Vai tad tiešām nerūp savas valsts nākotne? Balsošu par partiju, kura mani nav pievīlusi. Tā ir "Jaunā Vienotība", gudri un zinoši cilvēki!


Arta Vītola: Uz vēlēšanām, protams, iešu. Uzskatu, ka tas ir katra pienākums. Par ko tieši balsošu, gan vēl neesmu izlēmusi. Vēl ir mazliet laika, lai pieņemtu lēmumu.


Līga Bleive: Uz vēlēšanā iešu, taču neesmu vēl izlēmusi, kam atdot balsi. Taču zinu noteikti, ka balsošu par kādu no jaunajām partijām. Vecajām vairs neuzticos. Rodas iespaids, ka no ilgās atrašanās svarīgos amatos augusi tikai bezkaunība, neuzvaramības slimība un visatļautība. Latviju ir noveduši gandrīz līdz bankrotam.


Ligita Ščedrova: Es vēl neesmu pieņēmusi lēmumu par ko balsot, taču ir viens politiskais spēks, kas simpatizē vairāk par citiem. Uz vēlēšanām iešu, jo vēlos, lai manā tēvzemē būtu labāka dzīve. Partiju programmās mani uzrunā politisko spēku aicinājums par ģimenes vērtībām,  labklājību, sociālās un medicīniskās aprūpes uzlabošanu.


Inese Grišāne: Uz vēlēšanām iešu un zinu par ko balsošu. Mana izvēle ir partija “Katram un Katrai”. Uzrunā viss – programma, idejas un cilvēki, kuri ir līderi ar lielu apņēmību un darītāji.