2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jautājam: Kādiem politiskiem spēkiem, Jūsuprāt, būtu jāstrādā jaunajā 14.Saeimas koalīcijā?

Jautājam: Kādiem politiskiem spēkiem, Jūsuprāt, būtu jāstrādā jaunajā 14.Saeimas koalīcijā?


Ligita Kadžule:
Manuprāt labāka būtu četru partiju koalīcija, lai valdība būtu stabila, lai spēku samērs JV būtu par labu, lai neatjaunotos oligarhu varas laiki. Četru partiju koalīcija: JV ir liberālais spārns, “Progresīvie” ir izteikti kreisie , AS ir centriski konservatīvie un NA nacionāli konservatīvie spēki. Pēc manām domām tas būtu pilns spektrs, un, šis Saeimas sastāvs būtu nedaudz spēcīgāks.


Svetlana Polijektova: Es īpaši nesekoju līdzi tam, kā tiek veidota valdība. Taču tā kā  šobrīd tas ir aktuāls jautājums, par to ir daudz informācijas un paiet tai garām nevar. Izvērtējot lasīto dzirdēto, manuprāt, koalīcija jāveido no trim partijām – Jaunās Vienotības, Nacionālās apvienības un Apvienotā saraksta.


Sandra Stricka: Mans viedoklis varbūt ir nepopulārs, bet es uzskatu, ka valdību jāveido visām latviski ievēlētajām partijām. Ir jābeidz novilkt tās sarkanās svītras un jāatbalsta vēlētāju viedoklis. Vēlētāji ir balsojuši par šīm partijām un visiem kopā ir jāstrādā, lai Latvijā viss iet uz augšu, jo Latvijai šobrīd ir tik lieli parādi kā vēl nekad un visiem kopā jāstrādā, lai tos mazinātu.


Aldis Kampāns: Es uzskatu, ka koalīcijā jābūt pēc iespējas mazāk partiju,.Tauta ir nobalsojusi un lielākais balsu skaits ir šim trim partijām – Jaunajai Vienotībai, Apvienotajam sarakstam un Nacionālajai apvienībai. Kā teica viens no poltiķim, krēsls ar trim kājām ir stabilāks.


Ija Šilova: Vēlēšanās piedalījos, bet es neticu, ka kaut kas valstī mainīsies. Jūs ticat? Tāpēc nav lielas nozīmes, cik partijas veido valdību. Godīgi pret vēlētājiem būtu, ja kopā strādātu visas ievēlētās partijas.

Komentāri (0-4/4)

  • Skolnieciņš
    20.10.2022 22:00
    Brīvību Iļjam Jašinam! Brīvību Aleksejam Navaļnijam! Brīvību Aleksandram Gabiševam! Brīvību visiem Krievijas politieslodzītajiem! Slāvu Dievu vārdā lai notiek tā! Lai krievu totalitārisms krīt un brūk!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
  • Skolnieciņš
    20.10.2022 21:56
    Slava Ukrainai! Varoņiem slava! Paldies Ukrainai par demokrātijas aizsardzību Eiropā!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
  • Skolnieciņš
    20.10.2022 21:55
    Apsveicu Mairi Briedi ar uzvaru (nejaukt ar 9. maiju)! Mairis Briedis beidzot nokautēja Saskaņu (Saskaņas Centru)/Saskaņu — Vienoto Krieviju! Urā! Urā, biedri! Šoreiz Saskaņa netiks Saeimā! Šī ir pirmā uzvara daudzu Saeimas sasaukumu laikā! Urā! Paldies Mairim Briedim! “Russkij mir” aģentu nokauts Latvijā ir brīnišķīgs!!! Paldies!!!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
    P.S. Es ceru, ka Mairis Briedis neapstāsies pie Saskaņas nokauta. Es ceru, ka viņš nokautēs arī Stabilitāti un Latviju Pirmo.
  • Skolnieciņš
    20.10.2022 20:22
    В Российской Федерации царит ужасная, кощунственная диктатура. Диктатор Владимир Путин развязал террор, а православная церковь в лице Московского патриархата поддерживает эту бессмысленную войну. Это ужасно! Нет войне! Нет войне в Украине! Нет Путину! Нет русскому тоталитаризму!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-(
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Atstājiet komentāru