2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Jautājam: Ko novēlat Lāčplēša dienā Latvijas aizstāvjiem - karavīriem un zemessargiem un vai piedalīsieties Lāčplēša dienas pasākumos?

Jautājam: Ko novēlat Lāčplēša dienā Latvijas aizstāvjiem - karavīriem un zemessargiem un vai piedalīsieties Lāčplēša dienas pasākumos?


Ginta Zalaka:
Brīva un neatkarīga Latvija nav tāpat vien, un Lāčplēša diena ik gadu par to atgādina. Tāpēc pateicība gan tiem, kas stāvējuši par mūsu valsts neatkarību visos laikos, gan tiem, kas šodien spēj būt drosmīgi un jūt pienākumu aizstāvēt Latviju. Kopā ar ģimeni Lāčplēša dienas pasākumos piedalāmies ik gadu, jo mums ir svarīgi jaunajai paaudzei jau no mazotnes mācīt saprast neatkarības nozīmi.


Kristaps Zarinieks: Novēlu nezūdosu patriotismu, un lai tas tikai stiprinās, tad arī būs viss pārējais, un viss būs kārtībā. Lāčplēša dienas pasākumos, domājams, ka laika trūkuma deļ šogad nepiedalīšos, bet noteikti, ja ir laiks, aicinu visus, gan piedalīties, gan apmeklēt.


Ina Mazureviča: Mūsu aizsardzības sistēmai – karavīriem un zemessargiem - vēlu veselību, izturību, lai ir miers uz zemes un cilvekiem labs prāts. Pasākumos nepiedalīšos, bet skatīšos televīzijā svētku pārraides.


Gatis Vilsons: Es, mūsu zemes aizstāvjiem, novēlu bezbailīgu, apņēmīgu un sparīgu noskaņojumu šajā trauslajā un nesaskaņu pilnajā brīdī visā pasaulē. Ik katrs jūs esat svarīgs un neaizvietojams savās nozīmīgajās jomās. Es uzņemos šos svētkus svinēt, kā pienākumu, lai neaizmirstu tos, kas ir cīnījušies par mūsu brīvību. Es ar godu un lielu prieku piedalīšos lāpu gājienā un citos Lāčplēša dienas pasākumos!


Jeļena Borščenko: Svētkus pavadu kopā ar savu ģimeni. Droši vien brauksim uz lāpu gājienu Jēkabpilī. Turēsim dziļi sirdī, tos, kuri cīnījās par mūsu Valsts brīvību! Sveicu visus Lāčplēša dienā!

Komentāri (0-1/1)

  • nu?
    11.11.2022 09:17
    Novēlāt??

Atstājiet komentāru