2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

No kāda informācijas avota Jūs visvairāk uzzināt par pašvaldības darbu un vai informācija ir pietiekama?

No kāda informācijas avota Jūs visvairāk uzzināt par pašvaldības darbu un vai informācija ir pietiekama?


Inga Štolcere:
Personīgi man vairāk interesē   informācija, kā norit darbi objektos novadā, vai viss iet pēc plāna,  kādas naudas summas tiek tērētas pasākumiem, ceļu un ielu  remontiem utt. , kā tiek risinātas iedzīvotāju problēmas.  Kā strādā pārvaldnieki pagastos, ar kādām grūtībām viņi saskaras ikdienā, un kas viņiem  traucē strādāt LABI!  Nav informācijas, ar ko ikdienā nodarbojas novada priekšsēdētāja vietnieki A.Žuks, A. Vanags un  K. Stars, jo algas viņiem ir ļoti lielas, piedevām novadam  jāuztur viņu  dienesta automašīnas un jālej  degviela par budžeta naudu. Bet kā tad  ir ar to darbu pienesumu? Es domāju, ka novads  bez viņiem  droši   varētu iztikt un šo naudu  novirzītu elementāriem  saimnieciskajiem darbiem, jo naudas trūkuma dēļ paliek  neizdarīti daudzi darbi. Informāciju par darbu pašvaldībā gūstu no vietējiem medijiem, bet tā ir sekla un nepietiekoša. 


Aija Bētiņa:
Regulāri sekoju informācijai pašvaldības mājas lapā. Tur var visu aktuālāko uzzināt. Sevišķi plūdu laikā viss tika regulāri ziņots. Liels paldies arī domes priekšsēdētājam, kurš arī katru nedēļu informē par jaunāko situāciju un notikumiem.


Līga Krastiņa: Informācijai par Jēkabilī notiekošo pašvaldību lasu regulāri. Esmu feisbukā "piesekojusi" gan radio.1, gan citiem vietējiem medijiem, gan jekabpils.lv mājas lapai. Uzskatu, ka Jēkabpils žurnālisti un sabiedrisko attiecību speciālisti strādā operatīvi, informācija par aktuālo ir pieejama.


Edīte Kāpostiņa: Lasu jaunākās ziņas gan vietējos medijos,  gan pašvaldības majas lapā. Manuprāt, pašvaldība savus iedzīvotājus ļoti laicigi informē par visu svarīgāko. Gribu teikt: “Cepuri nost, paklanos par operatīvo darbu plūdu laikā.”Informācijas ir pietiekami, tikai jātrod laiks izlasīt jaunākās ziņas.


Rihards Barkovskis: Par notikumiem mūsu novadā un pašvaldības darbu patīk nesteidzīgi lasīt vietējā presē, kur publicē dažādus viedokļus. Citreiz ieskatos arī kādā no vietējiem portāliem. Ja gribās uzlabot garastāvokli, lasu komentārus!

Atstājiet komentāru