2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jautājam: Ko novēlat daiļā dzimuma pārstāvēm svētkos – Starptautiskajā sieviešu dienā 8.martā?

Jautājam: Ko novēlat daiļā dzimuma pārstāvēm svētkos – Starptautiskajā sieviešu dienā 8.martā?


Arnis Rumjancevs:
Apsveicu visas daiļā dzimuma pārstāves Starptautiskajā sieviešu dienā un novēlu Jums -  lai ziedi un mīļi vārdi rotā Jūsu ikdienu un vienmēr saglabāt sirdī pavasari, saules siltumu un gaišumu. Jums koši ziedēt visos gadalaikos! Šos svētkus mēs parasti svinam ģimenē un ar draugiem, svētkos kā vienmēr dāvanā - pirmie pavasara ziedi. 


Raimonds Spēks : Ģimenē 8.martu īsti nesvinam, dodam priekšroku Mātes dienai. Protams, ka darbā kopā ar kolēģiem, ja ir iedibinātā šāda tradīcija, sagādājam kādu pārsteigumu daiļā dzimuma pārstāvēm. No sevis varu novēlēt: turpiniet būt sievišķīgas, un dāviniet savu smaidu mums katru dienu!


Valdis Renerts: 8.martā pērku tikai tulpes, jo vairāk, jo labāk. Ziedus dāvinu visām sievietēm, ko pazīstu.


Vladimirs Laguns: 8.martu izjūtu kā svētku dienu, kaut arī strādāju vīriešu kolektīvā. Romantika nav mana stiprā puse, bet ar ziediem, smaidu un sirsnīgām emocijām neskopojos, sveicot savu mīļoto. Citas sev nozīmīgas daiļā dzimuma pārstāves sveicu virtuāli.


Kaspars Skruzmans: 8.martā novēlu visām sievietēm atrast savu laimi, mīlēt un būt mīlētām. Tradicionāli šajos svētkos sveicu savas ģimenes daiļā dzimuma pārstāves. Svētkos ziedi un uzmanība!

Komentāri (0-2/2)

  • Skolnieciņš
    19.03.2023 08:08
    8. marts ir kaut kādi padomju svētki.
  • nu?
    08.03.2023 14:21
    Atkal "novēlāt".

Atstājiet komentāru