2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Atzīst, ka civilsievu sabraucis greizsirdības dēļ

Atzīst, ka civilsievu sabraucis greizsirdības dēļ

Aizdomās par civilsievas sabraukšanu greizsirdības uzplūdos turētajam 71 gadu vecajam vīrietim tiesa piemērojusi drošības līdzekli - apcietinājumu, portālam radio1.lv stāsta Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirkņa priekšnieks Zigmunds Januševskis.

 

Viņš sacīja, ka aizdomās turamais ir nopratināts un savu vainu ir atzinis, kā arī apstiprinājis sākotnējo policijas versiju, ka civilsievu sabraucis greizsirdības lēkmē. Nekādu jaunu versiju par nozieguma iemesliem patlaban nav.

 

Par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta - par slepkavību. Policija turpina notikušā izmeklēšanu, aizdomās turamajam nozīmēta alkohola, tiesu psihiatriskā, kā arī citas nepieciešamās ekspertīzes. Zigmunds Januševskis arī informē, ka aizdomās turamais lietojis alkoholu pēc notikušā un brīdī, kad tika nogādāts uz pārbaudi slimnīcā, bijis stiprā alkohola ietekmē. Ekspertīzē tiks noskaidrots, vai vīrietis bijis iereibis arī nozieguma izdarīšanas brīdī.

 

 

Portāls Radio1.lv jau ziņoja, ka 30.aprīlī ap septiņiem no rīta Jēkabpilī, Neretas ielā, pie veikala "Depo" aizdomās turamais, vadot automašīnu "Audi A4 Avant", vairākkārt uzbrauca savai 1953.gadā dzimušajai civilsievai un aizbrauca no notikuma vietas. Cietusī no gūtajiem miesas bojājumiem notikuma vietā mirusi.
 
Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru